2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

347 بازدید | 25 پست

من حروف الفبا کار نکردم تا معلمش روش تدریس خودش یادشون بده انگار اشتباه کردم بیشتریا بچشون هم نیمه دومیه هم تابستون کار کردن. اوایل خوب بود وقتی به حرف س رسید مریض هم شد انگار عقب افتاد یا ترکیب رو هر کاری کنم به سختی یاد میگیره د با ا چی میشه نمیگه بعد دا رو هزار بار گفتم  باز یادش میره امروز ۵ ساعت طول کشید تا یه کم راه بندازمش هم دیکته هم روانخوانی میگم ۵ ساعت این وسط بازی و شیطنت داشت من الان تهوع دارم و اشتها ندارم انگار من معلمشم اونجا چی یاد گرفته پس. یا کلاس اولی اینجوریه؟ بعد میگه این چیزی که من میگم درسته تو اشتباه میکنی به شدت لجبازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش‌دبستانی برای همینه .

آموزش یه کودک توسط مادر اشتباه هست .. شیوه ی تدریس و نوع اون بسیار با زمان خودمون متفاوته .. 

اگر فرزندتون مدرسه ی دولتی میره شاید بد نباشه چند جلسه ای برای معلم خصوصی بگیرید 

وای دختر منم دهنمو سرویس کرده امروز کلمه بامداد و آدامس رو صاف شدم تا بگم بهش ولی اینا رو یادش می‌ره ، اسد رو یادش می‌ره 🥺😭

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

جدول‌دوستی‌بکش‌هرروز‌براش‌بذار‌خودش‌هم‌بنویسه‌هم‌تکرار‌کنه‌هرروز‌براش‌بکش‌همراه‌بقیه‌ی‌حروفی‌که‌قبلا‌یاد‌گرفته‌اینجوری‌سریع‌یاد‌میگیره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

متاسفانه معلم ها هیچیییییییی یاد بچه ها نمیدن

من بچم غیرانتفاعی بود باز همین مشکلات شما رو داشتم ! تازه تابستون از معلمش پرسیدم که باهاش حروف کار کنم 

گفت نه کار نکنیا

بعد اول مهر که هم کلاس هاش بلد بودن اهمیت به بچه من نمیداد که بلد نیست!!! خیر نبینه الهی

جیگرم له شد

از بس حرص خوردم هورمونام ریخت بهم و حتی بعدش سقط رو تجربه کردم!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

کلاس اول خیلی سخته شما باید معلم دومش تو خونه باشی 

چقد من پارسال اذیت شدم 

گرچه امسالم دارم باهاش همچنان کار میکنم

کار پارسالم یریز شده بود آبا ب چی میشه 

د با ا چی میشه 

خ با ا چی میشه 

دیگه طوری با هاش کار کردم که میتونستم کلاس اول کلن تدریس کنم 

اما واقعا معلمی شغل سختی هس 

حتی اگر حقوق بالای داشته باشه 

من صبر ندارم