2777
2789

مثلا خوده من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی خانوادم چرا

چادری نیستم ولی مجبورم میکنن چادر بزنم چندبار گفتم اقا من دوست ندارم چادر بزنم خوشم نمیاد هرکس یه عقایدی داره همینجوری ک من به شما احترام میزارم شماهم باید نظر و عقاید من و قبول کن

من میدونم چادر برام حرمت داره چایگاه بالایی داره ولی من نمیخوام

ولی کو گوش شنوا دیگه خستم کردن تروخدا یه چی بگین تاثیر داشته باشه

میدونی همش جنگیدن خودتو هم خسته میکنه

دیگه سعی نکن توضیح بدی قانعشون کنی یا بحث کنی اگه میخواستن قانع شن تا الان شده بودن فقط بگذر عبور کن از حرفاشون بذارن بگن تو بحث نکن فقط نشنیده بگیر

البته اگه جوری نیستن که بخوان اقدام دیگه‌ای کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

والا منم مامان بابام اینجوری بودن 

ولی از وقتی رفتم دانشگاه چیزی که خودم دوست دارم هستم و اونا هم میدونن و کاری باهام ندارن

امیدوارم طرز فکرشون عوض بشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان