2777
2789
ربطی به روز نزدیکی نداره از اولین روز آخرین پری حساب می کنن

با اون حساب میشه 7 هفته و 4-5 روز 

اما جنینم رو 6 هفته مونده و قلب هم نداره و دکتر نامه سقط و بهم داده 

یعنی رشدش متوقف شده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه یه دکتر و سونوی دیگه هم برو بارداریه اولته؟ چند سالتونه؟

بله اول 

26 سال 

علائم بارداریم رفته بیبی چک بزنم نشون میده که سقط شده یا ازمایش بتا بدم ؟

دکتر دیگه رفتم گفته هفته بعد سونو بدم و قلبش باز نزد سقط کنم و گفت احتمال زیاد سقط شده تحرکم و بیشتر کنم و دمنوش گیاهی بخورم 

درد شبیه پریودی دارم اما خونریزی اصلا

بله اول  26 سال  علائم بارداریم رفته بیبی چک بزنم نشون میده که سقط شده یا ازمایش بتا بدم ...

قلب تا ۸ هفته وقت داره برا تشکیل شدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
با پیشگیری باردار شدم بدشانسی ....

اینکه قلب نداره و اگرتشکیل نشه بارداری پوچ به حساب میاد .طناب بزن.پله بالا پایین برو.کره بخور.من بارداری اولم پوچ بود.با این روش به اضافه دارویی که دکتر داد سقط شد

اینکه قلب نداره و اگرتشکیل نشه بارداری پوچ به حساب میاد .طناب بزن.پله بالا پایین برو.کره بخور.من بار ...

من پیاده میرم سرکار میام مثلا روزی 1 ساعت پیاده روزی

100 تا ظناب 

و از ده تا پله بیست بار میرم بالا بیست بار میام پایین

اما خونریزی ندارم 

بیشتر باید تحرک کنم ؟

من پیاده میرم سرکار میام مثلا روزی 1 ساعت پیاده روزی 100 تا ظناب  و از ده تا پله بیست بار میر ...

ببین من دوروز تمام در حدی تحرک داشتم که دیگه آخرش از خستگی میفتادم..همسرم زیر بغلمو می‌گرفت که نیفتم.باید خیلییییی تحرک داسته باشی

ببین من دوروز تمام در حدی تحرک داشتم که دیگه آخرش از خستگی میفتادم..همسرم زیر بغلمو می‌گرفت که نیفتم ...

اها متوجه شدم 

ممنون عزیزم

دکترام هر دو تا میگن برای سقط بستری شو واقعا دلم نمیخواد