2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گلو درد و یکم سرفه دارم  این ویروس از هوا ادم میگیره ؟؟؟؟چون تو جمع نبودم من

بخدا نمیدونم از کجا میاد من کلا از خونه بیرون نرفتم اولش با گلو درد خفیف بود بعد بدن درد شدید

وای چقدر بد من فکر میکردم فقط من اینجوری شدم

صدام اصن درنمیاد برای حرف زدن خیلی اذست میشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم حس میکنم لوزه هام باد کردن اینقدرم دکتر گرون زورم میاد کلی پول دارو دادم همینجوری

بخدا برا بچم که ماه پیش مریض شد ۲میلیون خرج دارو بیمارستانش شد

پریروزا رفتم یه ورق سفکسیم خریدم ۷۰ هزار تومن ینی دونه ۷هزار هر قرص

خدا لعنتشون کنه

منم برا همین دکتر نرفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخدا برا بچم که ماه پیش مریض شد ۲میلیون خرج دارو بیمارستانش شد پریروزا رفتم یه ورق سفکسیم خریدم ۷۰ ...

منم اخیرا یه مشکل دیگه هم داشتم حدود ۱۱۰۰برای اون آزمایش دادم الآنم حدود ۳۵۰دارو متفرقه و ویتامین خریدم باز میگم برم دکتر احتمالا کم کم۵۰۰دیگه دارو میده و ویزیت

منم اخیرا یه مشکل دیگه هم داشتم حدود ۱۱۰۰برای اون آزمایش دادم الآنم حدود ۳۵۰دارو متفرقه و ویتامین خر ...

حالا هر شهری بیمارستان مجانی هم داره

من نوبت گرفتم فردا برم دارو هم مجانی میده