2777
2789
عنوان

دعوای شدید

265 بازدید | 21 پست

با شوهرم شدیدا دعوا کردم و از خونه رفتم 

شوهرم تو دعوا حرفایی زد که نمیتونم فراموش کنم و خیلی لجبازه

همیشه ازش دلگیرم و باهاش کم حرف میزنم چون حرف حرف اونه و شرایط بدی رو بهم تحمیل کرده ولی همیشه گذشت کردم و قصد زندگی داشتم و  بعد سالها باردارم 

خودمم برا اولین بار جوابشو دادم و رفتم حالم خیلی بده ... خیلی زیاااااد زود رنجم و حساس دلم هزار تیکه اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که تو زندگیت نیستیم نمی دونیم کی مقصره

ولی کلا اینو بدون تو بارداری ادم خیلی حساس میشه

منم خیلی تو بارداری دلگیر میشدم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

سلام میخواستی بری دیگه چرا باردارشدی جدامیشدی

اگر هم قصدت زندگیه که قهرچزا برو پیش مشاور

خونه زندگی ول کردن یعنی خسته شدی وکم اوردی

جلوی مرد ایرانی کم بیاری درسته قورتت میده

دیگه مادرشدی برگرد سرزندگیت

تو بارداری ادم حساس میشه 

خودت رو مشغول کن کتاب بخون قران بخون 

۱۰۰۱ مرتبه یا ودود بخون ...

امیدوارم اخلاق بد رو کنار بزاره برای اون طفل معصومم ک شده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ما که تو زندگیت نیستیم نمی دونیم کی مقصره ولی کلا اینو بدون تو بارداری ادم خیلی حساس میشه منم خیلی ...

همینم درک نکرد  اتفاقا از همیشه. جری تر بود شاید فکر میکرد پام گیره 

با دوستاش زیاد بیرونمیره

همینم درک نکرد  اتفاقا از همیشه. جری تر بود شاید فکر میکرد پام گیره  با دوستاش زیاد بیرون ...

مردا کلا شرایط بارداری رو درک نمی کنن

اصلا نمیفهمن که یه،زن چقدر حساس میشه 

من تو دوران بارداری با کوچکترین چیزی گریه می کردم در حالی که من اصلا ادم گریه کن و غمگینی نیستم ولی اون دوران خیلی سخته

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
مردا کلا شرایط بارداری رو درک نمی کنن اصلا نمیفهمن که یه،زن چقدر حساس میشه  من تو دوران باردا ...

خونه رو ترک کردم .... شوهرم همه چیز گفت.... 

دعوای بدی کردم گفتم طلاقم بدههه

تو بارداری ادم حساس میشه  خودت رو مشغول کن کتاب بخون قران بخون  ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود بخون ...

من قصدم زندگی بوده کلی تلاش کردم و از خودم گدشتم 

الان گفتم منو طلاق بده. 

یه حرفایی میزد که باورم نمیشه 

سلام میخواستی بری دیگه چرا باردارشدی جدامیشدی اگر هم قصدت زندگیه که قهرچزا برو پیش مشاور خونه زندگ ...

قصم زندکی بوده  بعد۷و ۸ سال بار دار شدم 

همیشه کوتاه اومدم 

رفت با دوستاش بیرون 

میگفت حق نداری بپرسی چیزی از من 

دیوانه شدم یهو ...