2777
2789
چرا 

یه خبر بد بهم دادن منم بی طاقت شدم نمیدونم حتی چی پوشیدم رفتم امامزاده روی لباس خونه هودی تن کردم روی هودی مانتو تن کردم🥲😐😭اصلا وضعی 

خیلی بهرحال گریه کردم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
عزیزم تو گوگل سرچ کن ،یه دعای ک باید یکم شیرینی بریزی رو خاک باغچه تا مورچه جمع بشه بعدفک کنم موقع ا ...

خیلی ممنونم حتما انجامش میدم

راستش چهار بار نامزدی ناموفق داشتم دیگ واقعا حالم رو هرکاری میکنم خوب نمیشه باورت میشه همش معیوب دار نصیبم میشه چه روحی چ جسمی واقعا دیگ خسته شدم تا دم عقد میرم یهو متوجه میشم 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم واقعا تاثیر گذاره؟ شما خوندین برای کارتون؟

خواهش عزیزم ،عزیزم من تازه شروع کردم میخونمشون و هنوز کاری را شروع نکردم ،اما دیدم کسای را ک با خوندنشون و عمل کردن بهشون کلی موفق شدن 

بخدا با این آخریه هرجور بود میخواستم بمونم ولی دیگ مشاور اجازه نداد گفت خودت ب کنار فرزندات هم پدر خوبی نخواهند داشت بخاطر گذشته ای ک نامزدم داشته و همش کتک میخورده

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
صب بخیر عزیزم

صبح شما بخیر و شادی 🌼😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
الان میرم ببینم پی دی افشون رو جایی پیدا میکنم واقعا دارم ب بن بست میخورم

عزیزم پادکست های مثبت گوش کن،کتاب کتابخانه نیمه شب هم خوبه ،افکارت را بنویس ک ناراحتت میکنن و بعد کاغذ ها را پاره کن بریز دور

خیلی ممنونم حتما انجامش میدم راستش چهار بار نامزدی ناموفق داشتم دیگ واقعا حالم رو هرکاری میکنم خوب ...

عزیزم ب نظر من بخاطر طرز فکر و افکار داخل ذهن ناخودآگاهت اینجوریه حتما برو مشاوره و کتاب های خوب بخون و سعی کن ذهن و افکارت را از نو بسازی با کمک کتاب و مشاوره و پادکست و کانال های قانون جذب و افکار مثبت با گوش کردن به دوره های حال خوب

بخدا با این آخریه هرجور بود میخواستم بمونم ولی دیگ مشاور اجازه نداد گفت خودت ب کنار فرزندات هم پدر خ ...

عزیزم هیچ موقع بخاطر اینکه فقط ازدواج کنی حاظر نشو خودت و بچه های آینده ات را اذیت کنی ،حتما برو مشاوره و حتما افکارت را عوض کن تا وقتی ک طرز فکرت عوض نشه و مثبت نشه ،اتفاقات خوب و آدمهای خوب سمتت نمیاد