2777
2789
تو دیوار آگهی زدم مرسی عزیزدلم بنظرشما این کار هنوز طرفدار داره یاقدیمی شده؟ منطورتون پیج اینستا ب ...

عزیزم هنوز کلی طرفدار داره و تو اینستا برو پیج های ماگ را ببین ایده بگیر و اینکه پیج بزن اولش باید تلاش کنی و سخته ولی چند وقت ک بگذره کارت رشد میکنه و موفق میشی ،باید سعی کنی با قصه محصولت را بفروشی ،ریلز درست کن ،عکسهات را تو فضای باز ،تو نور خورشید بگیر مطمعن باش اگ طرز فکرت مثبت باشه و تلاش کنی موفق میشی عزیزم الان چند تا کتاب بهت معرفی میکنم ک خیلی تو موفقیت و پیج داشتن و فروش کمکت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کتاب بخون هم حالت خوب میشه هم اینکه تا حالت و طرز فکرت خوب نشه ک چیزهای خوب سمتت نمیاد اما اگ ...

کتاب اسب سیاه،کتاب بهترین قصه گو برنده است،امپراتوری تو در یک کوله پشتی،قدرت شروع ناقص

ای جان مرسی عشقم چقد توخوبی😘😘😘

خواهش عزیزم ،خوبی از خودته😘😘😘،عزیزم تلاش کن ،حتما موفق میشی مطمعن باش با تلاش و طرز فکر مثبت میتوانی بهترین پیج و فروش را داشته باشی

عزیزم کتاب بخون هم حالت خوب میشه هم اینکه تا حالت و طرز فکرت خوب نشه ک چیزهای خوب سمتت نمیاد اما اگ ...

شما چندسالتونه؟

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
اصلاً کلا من منزوی شدم از تو جمع قرار گرفتن بیزارم احساس میکنم از همه پایین‌ترم چون ازدواج نکردم هرک ...

عزیزم برای ازدواج دعای مورچه را انجام بده ،چله های قرآنی ،برای خوب شدن حالت هم کتاب های تصمیم گرفتم خودم باشم ، تکه هایی از یک کل منسجم،وراجی ذهن ،جرائت داشته باش،من مضطرب،ذهن آگاه ،خود دوست داشتنی من ،خوب هستن