2777
2789
عنوان

دانشجوهای دهه ۸۰

1037 بازدید | 97 پست

بچه ها سلام

امیدوارم همگی خوب باشین  

بچه ها من امسال اولین سالیه که تدریس میکنم(استاد دانشگاهم)

نمیدونم چطور باید با بچه های دهه ۸۰ که دانشجوهام باشن ارتباط صمیمانه بگیرم؟

من خیلی مهربونم اما بلد نیستم چطور باهاشون رفتار کنم      

شماها دوس دارین استادتون چه رفتاری داشته باشه؟؟؟

یا اینکه اگه استاد بودین چکار میکردین؟

اگه تجربه تلخ یا شیرینی از استادی دارید لطفا بهم بگید....

ممنونم ازتون

احترام بذاره ب همه

مدرسه نیست، جزوه بده واسه پایان ترم

واسه حضور غیاب خیلی اذیت نکن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احترام بذاره ب همه مدرسه نیست، جزوه بده واسه پایان ترم واسه حضور غیاب خیلی اذیت نکن

ممنون از نظرتون

به همه احترام میذارم...

اما واسه حضور غیاب سخت میگیرم، چن جلسه بهشون جزوه دادم دیدم سرکلاس توجه نمیکردن و نمینوشتن دیگه بهشون جزوه ندادم

ما یه استاد آقا داشتیم از بس خودمونی وبامزه بود که همه کلاس عاشقش بودن همیشه هم یه خاطره خنده دار داشت برا گفتن جو کلاسش خیلی لذت بخش بود مثل بقیه اساتید خشک وحوصله سربر نبود شعارشم همین ارتباط گرفتنه وحل مشکلات دانشجو بود می‌گفت باید باهم صمیمی باشیم😄

ممنون از نظرتون به همه احترام میذارم... اما واسه حضور غیاب سخت میگیرم، چن جلسه بهشون جزوه دا ...

مختارید

نظر خواستید، دادم.

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ما یه استاد آقا داشتیم از بس خودمونی وبامزه بود که همه کلاس عاشقش بودن همیشه هم یه خاطره خنده دار دا ...

این گفته شما کاملا درسته، اما متاسفانه من بلد نیستم با دانشجوهام ارتباط بگیرم

یه کم که میخندم به روشون، یهو تغییر رفتار میدن

خیلی باید مهارت داشت که در عین جذبه باحال بود 

یه استاد این مدلی داریم هممون عاشقشیم 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
خیلی باید مهارت داشت که در عین جذبه باحال بود  یه استاد این مدلی داریم هممون عاشقشیم

میشه لطفا برام بیشتر از استادتون بگید...

من خانمم، سنمم کمه...با دانشجوهام خیلی اختلاف سنی ندارم...اما بلد نیستم چطور رفتار کنم....

داشتم فکر میکردم اونایی که خوابگاهی هستن برم بهشون سر بزنم و یه دورهمی داشته باشیم اما نمیدونم کار درستیه یا نه؟!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز