2777
2789
عنوان

انگیزه

130 بازدید | 21 پست

یازدهم..  هدف دارم برای کنکورم و واقعا تلاش می‌کنم..  ولی یه ماه هست ک خودم رو خیلی با یکی از بچه های مدرسه ک درسش خوبه مقایسه میکنم .احساس میکنم شرایطش ، درس خوندنش، هوش اش و همچی اش از من بالاتره،،، خیلی انگیزه مو از دست دادم چند بار خواستم دوباره با همون انگیزه قبلی شروع کنم ولی شروع نکرده شکست خوردم.. نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده😕☹️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردی سختی و تاوان پیروزی خیلی ساده

پس نمیدونی تاوان شکست خیلی خیلی زیاد تره 

و این تاوان تا نسل های بعدت هم تاثیر گذاره

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هدف کوچیک چرا مث رفیق درس خونم باهوش نیستم  هدف بزرگ بوسیله تلاش نه هوش یه آدم خیلی موفقی که م ...

اوهوم قطعا دومی.. ولی میدونی بعضی وقت آنقدر وسط درس این مقایسه ها میاد توی ذهنم و حالمو بد میکنه ک فقط دلم میخاد کتابو ی گوشه پرت کنم..

اوهوم قطعا دومی.. ولی میدونی بعضی وقت آنقدر وسط درس این مقایسه ها میاد توی ذهنم و حالمو بد میکنه ک ف ...

افرین عزیزم به این فکر کن این افکار طبیعیه سراغ همه میاد ولی تو بهش بگو من میخام کسی باشم که بقیه منو الگو کنن نه اون کسی که خودشو با بقیه مقایسه میکنه 

مطمئن باش توام چیزایی داری که اون یا بقیه ترو با خودشون مقایسه میکنن . پس افکار مزاحم و قبول کن که وجود دارن ولی بی خیال بگیر وقتی میان و با قدرتت ادامه بده 

یازدهمم  ولی دهم رو نخوندم  یازدهمم هنوز اونطوری ک باید شروع نکردم

آها منم دهم زیست و ریاضی رو خوب نخونده بودم ک تابستون تا جایی ک تونستم دوره کردم .. الانم ک یازدهم به خاطر همین بی انگیزگی عقب افتادم

بنظرم یازدهمو شروع کن زودتر ک دیر نشه.. برای دهم هم نگران نباش سال بعد اگه کلاس جامع بگیری کل ۳ سال تدریس میشه دیگه