2777
2789
عنوان

ترشی لیته بادمجون بلدین بیاین

121 بازدید | 5 پست

یکی از اشناهامون درست کرده بود بادمجون و کلم و هویج بود زرد بود و خیلی خوشمزه. ازش پرسیدم گفت پختم له کردم روم نشد دقیق تر بپرسم... تو سرکه بپزم بعد اون سرکه رو دور بریزم؟ چون بادمجون تلخیش بره میگم.  شکم پرو اونطوری درست کردم. هر نکته ای بلدین بگین🌹

هرسه رو با آب و زرد چوبه و نمک بجوشون رو صافی بریز خشک که شد یه کم هم باسرکه و نمک و زرد چوبه بجوشون سرد شد بریز تو ظرف

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
هرسه رو با آب و زرد چوبه و نمک بجوشون رو صافی بریز خشک که شد یه کم هم باسرکه و نمک و زرد چوبه بجوشون ...

دیگه این سرکه از آبکش رد نکنم؟ سیر نریزم؟ فلفل چی فلفل جدا آخر سر سالم توش بذارم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه این سرکه از آبکش رد نکنم؟ سیر نریزم؟ فلفل چی فلفل جدا آخر سر سالم توش بذارم؟

نه دیگه برا. با سرکه سرد بشه ، سیر هم دوست داشتی بریز ولی با آب نجوشونش فقط با سرکه ، فلفل هم آخر سر بنداز یا تو سرکه بنداز

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻