2777
2789
عنوان

لطفا خانمهای مذهبی جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 58 پست
گلم در چه حدی هستین خودت و شوهرت که اذیت میشی؟

من بشوت رو خمس زکات حساس ولی اون نه

من روی لقمه حلال و حساس ولی اون توی کارش جوریه ک کار بعضی هارو رفاقتی حل میکنه و این مشکل شرعی داره و من وقتس بهم میگ واقعا از درون متلاشی میشم

من بشدت روی نگاه ب مردای نامحرم حساس ولی اون متاسفانه اصلا

من عااااشق جاهای مذهبی ولی اون نه

من میمیرم برای نماز تو مسجد ولی منو نمیبره خودمم نمیزاره بزم

نماز میخونه روزه میگیره ولی ب نظر من شوهرم دینش اصا کانل نیست

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

من خیلی روی روابطم با نامحرم حساس ولی اکن براش مهم نیست

با چند تا دختر چت کرده

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبول میکنم الان ۹ ماهه سوره نور میخونم واسه ایمان اهل خانه خیلی خوبه ولی چند تا ذکر میگم یکم عجو ...

خب الان تو بشین باهاش حرف بزن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله قبول میکنم الان ۹ ماهه سوره نور میخونم واسه ایمان اهل خانه خیلی خوبه ولی چند تا ذکر میگم یکم عجو ...

هرموقع دیدی بیکاره بهش پیام بده باهاش چت کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خیلی روی روابطم با نامحرم حساس ولی اکن براش مهم نیست با چند تا دختر چت کرده

چه بد....... 

کاش یه مشاور خانوادگی داشته باشین 

خیلی تاثیر داره 

هر ماه 2 بار باهم برین 

البته یه بار اول شما خودت تنها برو 

به مشاور بگو اینجوریه 

که مشاور بدونه جلو اون چی صحبت کنه 

کارشو خیلی دوس داره؟؟ 

نمیشه مثلا با یه ترفندی مخ شو بزنی بره سراغ یه کاره دیگه؟! 

من بشوت رو خمس زکات حساس ولی اون نه من روی لقمه حلال و حساس ولی اون توی کارش جوریه ک کار بعضی هارو ...

کاملا درکت میکنم الان شکرخدا شوهر من سربه راه شده جاهای مذهبی میاد حلال و حرومم رعایت میکنه بعضا جا داره من میگم سود فلان کاره درست نیست ولی میفهمم چوریه که شل و ول هستن

من خیلی روی روابطم با نامحرم حساس ولی اکن براش مهم نیست با چند تا دختر چت کرده

چرا اون دخترها رو از کجا پیدا کرده بود علت چتش چی بود ؟

شوهره منم پارسال با همکارش چند ماه چت و مکالمه داشت داغونم کرد هنوزم هنوزم بعضا باورم نمیشه چون خودش یه جوریه به نامحرم حساسه رو نمیده نمیدونم چه خاکی تو سرش شده بود

خب الان تو بشین باهاش حرف بزن 

بعضا حرف میزنیم ولی من هیچوقت مثل نامحرم نمیشم که کنجکاو بشه روزی ۵۰ تا پیام بده دلمو بدجور شکست خیانت کرد به ایمانمون اینم یه امتحانی بود تلنگر بود 

چرا اون دخترها رو از کجا پیدا کرده بود علت چتش چی بود ؟ شوهره منم پارسال با همکارش چند ماه چت و مکا ...

یکیش یکی از فامیلای دورمون بود

یکیشم دختر عمش بود

خدد خودش کمکش کنه

روزان دانشجویی ب شهدا اعتقاد داشت

قبل عقد خوب بود

بخاطر همینم قبول کردم

ولی هر روزی ک رفت سست تر شد

کاملا درکت میکنم الان شکرخدا شوهر من سربه راه شده جاهای مذهبی میاد حلال و حرومم رعایت میکنه بعضا جا ...

ان‌شاءلله زیر سایه ائمه و شهدا باشید گلم

منم دعا کن شوهرن برگرده

بعضا حرف میزنیم ولی من هیچوقت مثل نامحرم نمیشم که کنجکاو بشه روزی ۵۰ تا پیام بده دلمو بدجور شکست خیا ...

شاید عزیزم زیادی بهش گیر دادی 

میخواسته جایی بره که آرامش داشته باشه 

جایی بره که راحت باشه 

اگه از قبل باهم دوست نبودن 

احتمالا شوهرت نمی‌خواسته ولی خب اشتباه کرده 

حواستو جمع کن عزیزم 

نمیگم بی تفاوت باش 

ولی انقد تذکر نده که ازت فراری بشه 

از محیط خونه فراری بشه..... 

یکیش یکی از فامیلای دورمون بود یکیشم دختر عمش بود خدد خودش کمکش کنه روزان دانشجویی ب شهدا اعتقاد ...

متاسفانه الان دیگه آخر الزمان شده همه پسرفت کردن باز خوبه نذار بیشتر از این ایمانش ضعیف بشه هر روز سوره نور رو بخون خیلی موثره و آیه ۱ و ۲ سوره فرقانم عالیه باعث میشه دوست ناباب ازش دور بشه 

ان‌شاءلله زیر سایه ائمه و شهدا باشید گلم منم دعا کن شوهرن برگرده

قربانت اگه لایق باشم چشم شما هم مارو دعا کن 

زندگی و ایمان مارو چش زدن همه رو سر شوهرم تو فامیل قسم میخوردن ولی حیف پارسال بدجور شوکه شدم آدم از کسیکه توقع نداره بهش ایمان آورده باورش سخته

[QUOTE=317733903]شاید عزیزم زیادی بهش گیر دادی  میخواسته جایی بره که آرامش داشته باشه  جایی بره که راحت ب ...[/QUOTEنه از قبل نبودن چون شوهرم خودش حد و حدودش میدونست حساسه یهویی نمیدونم چرا اینکارو کرد به ایمانش زیاد گیر نمیدادم ولی میدونست اینجور چیزها خط قرمزمه به قول شما زیادی بد اخلاق و غرغری شده بودم دخترم خیلی اذیتم میکرد من سره شوهرم خالی میکردم دنبال یه نفر بود درد و دل کنه والا نیتش جنسی و عاطفی نبود اونم تاییدش میکرد بزرگش میکرد اونقدر آقای فلانی گفت جذبش کرد دختر سن بالا ۴۵ سالش بود تو دل برو هم نبود فقط اخلاقش خوب بود دیگه آخرسر دختره خودش گفته بود توزندگی داری ما همکارم نیستیم ارتباطمون خوب نیست دیده بود شوهرم اهلش نیست اون چیزیکه تو منظورشه شوهرم تو فازش نیست خودش تموم کرده بود  

[QUOTE=317733903]شاید عزیزم زیادی بهش گیر دادی  میخواسته جایی بره که آرامش داشته باشه  جای ...

خوش بحااااالت 

خداروشکر 

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله 

کاش شوهره منم اینطوری بود............ 

کاش مرگ مون دست خودمون بود..........