2777
2789
عنوان

لطفا خانمهای مذهبی جواب بدن

496 بازدید | 58 پست

کیا خودشون از شوهراشون مذهبیتر و حساسترن 

من خیلی اذیت میشم تعریفم از مذهبی فقط نماز و روزه نیست

جالبه من خودمم پارسال یکم شل شده بودم یه تلنگری شد به خودمون اومدیم با اینکه همسرم تا حدی رعایت میکنه ولی من زیادی حس میکنم گیر میدم از یه طرفم بهش اهمیت ندم نسبت به واجباتش یکم بیخیال میشه 

بیشتر مردا همینن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم 

ولی ترجیح میدم بخاطر آرامش خانواده 

بهش گیر ندم 

غیرمستقیم بهش میگم 

خودشم تو این خطا هست میفهمه دیگه 

بخواد انجام میده نمیتونم مرد گنده رو زورش کنم که 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا فکر میکردم شوهر من اینجوریه غصه میخورم 

من شوهر ندارم ول مرد مذهبی زیاد داریم کلا زنا حساس ترن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

متاسفانه تا خودشون به یقین وایمان قلبی نرسن نمیشه خیلی معتقد واجبارشون کرد ولی گاهی باید یاد آوری کنیم.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

من هرچی گیردادم نتیجه نداد

خسته شدم ولش کردم بدتر شد

همون گیر بده بخونه بهتره ولی نه گیر زیاد

با خوبی و نیکی و زبان خوش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزم خیلی سفت نگیر 

یکم شل کن بزار کنارت راحت باشه 

بخدا هیچی نمیشه 

هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش 

آرامش خونه رو از شوهرت بگیری 

باید کم کم روش کارکنی 

اگه کنارت راحت باشه استرس نداشته باشه 

میتونی کم کم درستش کنی 

ولی اگه همش سفت بگیری بهش گیر بدی 

نتنها درست نمیشه بلکه ازت فراری میشه 

بجای اینکه بیاد تو خونه آرامش بگیره میره 

محل کار یا با دوستاش یا کس دیگه آرامش میگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هیچ چیزی با زور خوب نیست

زور که نه خودشم زمینشو داره من زیاد حوصلم نمیکشه باید تمام تلاشمو بکنم دخترمو خوب تربیت کنم یه مدت ولش کردم دیدم واقعا خیلی پسرفت کردیم والا باید مدام حواسم بهش باشه 

خیلی نپیچ بهش 

غیر مستقیم و کم کم پیش ببری 

خیلی بهتر جواب میده 

منم اینطوریم  ولی ترجیح میدم بخاطر آرامش خانواده  بهش گیر ندم  غیرمستقیم بهش میگم& ...

بچه هم دارین خیلی سخته مردها نصف روز بیرون با همکار و دوستن اونا هم خیلی روشون تاثیر میذارن

زور که نه خودشم زمینشو داره من زیاد حوصلم نمیکشه باید تمام تلاشمو بکنم دخترمو خوب تربیت کنم یه مدت و ...

یکم طرز فک تو عوض کن عزیزم 

درسته مردا تا آخر مثل پسربچه باقی می‌مونن 

ولی بلاخره یسری چیزا هم حالیشونه 

خودتم که داری میگی زمینه شو داره 

تو فقط باید بهش اشاره کنی 

و غیر مستقیم بگی این رفتار شما برا بچه های نوجونه 

اینطوری همسرتون خیلی اذیت میشه 

بچه هم دارین خیلی سخته مردها نصف روز بیرون با همکار و دوستن اونا هم خیلی روشون تاثیر میذارن

آره عزیزم سخته 

نه من هنوز بچه ندارم تازه ازدواج کردم 

ولی خب میدونم اینطوری هم فایده نداره 

من مامانم یه عمر زندگی رو اینطوری سر کرد 

بابام بیچاره نتونست 

ببین بلاخره مردها ممکنه گاهی خسته باشن 

کافیه یکم درکشون کنیم 

و بهشون زمان بدیم فضا بدیم 

ولی این چیزی که من فهمیدم این بود 

هییییچ چیزی ارزش نداره بخاطرش آرامش خونه رو 

ازبین ببری.......