نه عزیز عاطفه ک همه میگن مربوط ب اون کلیپه ک ی پیرمرد تو مترو یچیز تعریف میکنه
اها نمیدونستم گلی
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
نه اون نیس اون یه هر_زه است قضیه لز پیر مردی هست ک تو مترو میگه من با یکی بود اسمش عاطفه بود ...
خالا وارد جزییات نشو خواهرم
نه ببین هر برنامه ایی میرم پسرا اسمشونو گذاشتن به دنبال عاطفه بعد من از یکی پرسیدم گف مث اینکه جریان ...
منم نمیدونم جریانشو
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
والا من نمیدونم خودمم فقد هر برنامه ایی میرم پسرا اسمشونو گذاشتن به دنبال عاطفه من از یکی پرسیدم گف مث اینکه جریان عاطفه رو نمیدونی گفتم ببینم جریانش چیه