2777
2789
عنوان

کیا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 19 پست
دقیقا منم شوهرم الان میگ (چون نامزدیم) میگ کم کم باهاشون بیشتر آشنا میشی خونشونم میری ولی الان نه زو ...

اصلا قاطی نشو حرفشو گوش کن میشناستشون

من فکر میکردم نمیخواد من قاطی بشم باهاشون داره الکی منو دور نگه میداره بعدا فهمیدم اوه اوه اینا چقدر پشت سر من حسودی میکردن چقدر مادرش چرت می‌گفته چقدر جلو روم قربون صدقه های دروغی میرفتن پشتم حرف سرد میزدن. بعدم اصلا بلد نبودن حریم آدما رو رعایت کنن یا احترام بذارن. خلاصه که تجربه ی بقیه رو تجربه نکن

Life is too short to not enjoy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قاطی نشو حرفشو گوش کن میشناستشون من فکر میکردم نمیخواد من قاطی بشم باهاشون داره الکی منو دور ن ...

ی کوچلوووو شناختم البته خاهرشوهرمو مجرده ..رفتم ی بارس خونشون برا بار اول دست دادم بهش قیافشو‌کج کرد آب شدم اصن عصاب خورد ..شوهرم گف ولش ولی مامانش مهربونه بود خوش برخورد ..وقتی عم خاستم بیام شوهرم گف با خواهرم خدافزی کن دیگ با خنده ... اهمیت ندادم بعد خواهرش دست دراز کرد و گفت خدافز ... ولی اون روز یادم نمیره دلم شکست خیلی...

۴ تا برادران و ۴ تا خواهر ولی هر کدوم ی سمتن

خانوادہ ھمسر شما دیگہ خیلی پرجمعیتہ با عروس داماد ونوہ یہ لشکرن بعضی وقتا پیش میاد دور ھم جمع بشید ولی اینکہ ھمسرتون مایل بہ رفت وامد نیست جالبہ ھمہ دوست دارن باخانوادشون وقت بگذرونن

خانوادہ ھمسر شما دیگہ خیلی پرجمعیتہ با عروس داماد ونوہ یہ لشکرن بعضی وقتا پیش میاد دور ھم جمع بشید و ...

به غیر شوهرم تو فامیل کسایی رو دیدم که با خانوادشون زیاد رفت و آمد ندارن..این طبیعیهشاید چیزی دیدن ازشون نمی‌دونم هرچی