2777
2789
عنوان

دهه ۸۰ ها بیاید

147 بازدید | 15 پست

خیلی به پول نیاز دارم میخوام بینیمو عمل کنم به خودم برسم با دوستام برم بیرون دانشجو هم هستم حقوق بابام خیلی کمه چون کارگره دوستم میره شرکت کار میکنه بسته بندی به من میگه بیا همش فکر میکنم اگه برم بده نمیدونم چطکری این فکر هارو از سرم بندازم بیرون شب کاری هم داره از بچگی اینقدر گفتن این کار بده اون کار بده هرکاری میخوام کنم حالم بد میشه نسبت بهش میخوام پول جمع ماشین بخرم کلی فکر دارم ولی مامانم میگه فامیلا بفهمن بده 😐

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم 

ولی بینیتو میتونی بعدن هم عمل کنی 

الان اگه پول میخای برا چیز های مهم تر بخاه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

به نظرم شما هم کار کنی خوبه.این هم دختر کار میکنن کی دیدگاه بدی داره.همون فامیلا قبض آب و برقتونو میدن؟

با بابات بشین صحبت کن ولی نه یجور که غرورش خورد بشه و حس کنه برات کم گذاشته

مگه کار کردن عیبه!

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

منم تو همین وضعیتم حالا نه برای عمل دماغ درکل پول لازم دارم حقوق بابام جواب نمیده اونقدرا

من میخوام آنلاین‌شاپ لوازم آرایشی بزنم برای همون همسایه‌های محل خودمون و محله‌های اطراف

حالا خیلی سرمایه ندارم برای خرید اولیه یه خانومه کمی دورتر از خونمون هست اینکارو میکنه میخوام باهاش صحبت کنم اگه قبول کرد من محصولات اونو بفروشم درصد خودمو بردارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم دانشجوعم کار میکنم همون فامیل میانیه ده تومنی به تو بدن که انقدر دنبال زر مفتشونی

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️