2777
2789
عنوان

ریزش مو😭

1089 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من موهای کم پشتی دارم جدیدا خیلی ریزشم زیاد شده بود تیرویید ندارم ولی تنبلی تخمدان شدیدم دارم ذخیره اهنمم کم بود دارم دارو میخورم تو همین حین من از مهد شپش گرفتم مجبور شدم دو بار نرم کننده بزنم و با کلی محلول و شامپو برای از بین بردنشون سرمو بشورم الان پوست سرم خیلی حساس شده

تو این یک هفته ی درمانم همه ی موهام کنده شد الانم که همینطوری عین برگ درخت داره ازم مو میریزه😭😭😭

حالم بده چکار کنم کچل میشم که

این شپش لعنتی چی بود 

جالب این جاست ک بچه ای ک منشا بود و سرش پر شپش بود مادرشو خواستیم بهش اطلاع دادیم ک سربچت پره گفت اره میدونم که داره 😶😶😶خوب لعنتی برای تو مهم نبوده برای ی سری مسئله مهمیه باورتون میشه وزنم ۷۵ بود این یک هفته انقدری غصه خوردمو خوابو خوراک نداشتم جام همش تو حمام بود امروز بهداشت وزنم کرد شدم ۷۳ با لباس

برم قرص هیرویت بخرم بنظرتون؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونستی شپش بعد از یه مدت باعث پرپشتی مو میشه موهات ضخیم و براق می‌شه

زمان قدیم شپش می‌خریدن خانما می‌ذاشتن رو موهاشون

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

از بس گریه کردمو حرص خوردم که صورتم لاغر شد..چون حتی از اسمش متنفر بودم چ برسه به خودش که لای موهام بزنه 

من باهمون بچه تماس داشتم دست زده بودم ب سرش

مامانش فوق العاده ادم بیخیالیه پلشته دوقلوهستن بردشون شهرستان تو روستا بعد که اومدن من باهاشون تماس داشتم که من متوجه شدم شپش زده سرم تا دیدیم بعله کل مهدو گرفته

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم ریزش دارم🫠هیرویت میشه تو اقدامم خورد؟

منم میخوام اقدام کنم یعنی میگی ضرر داره؟

خوب کچل میشیم که 

شنیدم رزماری هم خوبه بجوشونی اسپری کنی قل حمام روی سر 

می‌دونستی شپش بعد از یه مدت باعث پرپشتی مو میشه موهات ضخیم و براق می‌شه زمان قدیم شپش می‌خریدن خانم ...

واقعا؟نشنیده بودم؟

حالا که ب برکت وجودش دارم کچل میشم 

یه محلول نولایس میخریدی میزدی نرم کننده و شونه کردن هم نمیخواست عیب نداره برو دکتر 

خداروشکر پوچ شد رشکا با محلولی ک عطاری داد ولی بهم گفت دو بار باید بزنی هر دوبارم قبلش باید کلی نرم کننده بزنی شونه کنی تا هرچی هست لیز بشه بریزه پایین

وقتی نرم کننده زدم دوتا بچه که تازه رشدکرده بود ریخت پایین

الانم ۴ روزه دیگ هیچ بالغی در نیومده و رشک تو سرم نیست بهداشتم امروز رفتم گفت تا جایی ک من نگاه کردم نداره دیگ تمیزه ولی باید تا دو هفته صبر کنی

سلام عزیزم روزت بخیر من محصولات ارگانیک دارم پیج اینستا دارم میتونی ببینی  برای ریزش مو سویق ...

واقعا از گیاهیو وشیمیایی خسته شدم هیچکدومش فایده نداشته برام 

واقعا؟نشنیده بودم؟ حالا که ب برکت وجودش دارم کچل میشم 

منم نشنیده بودم اما باور کن دختر داییم موهاش کم پشت و کدر بود ریزشم داشت بعدش که شپش گرفت درمان کردو یکم کوتاه کرد من شش ماه بود ندیده بودمش تا سه روز پیش دیدمش موهاشو دیدم کفم برید پررررر برراق و بلند گفت اولاش انقد ریزش داشتم کم کم خوب شد گفتم پس حتما راسته اینایی که قبلا شپش میخریدن که موتهشون پر بشه

واقعا از گیاهیو وشیمیایی خسته شدم هیچکدومش فایده نداشته برام 

سویق و پوست و مو ما حرف نداره کلی مامان که تو بارداری و شیردهی ریزش داشتن نتیجه گرفتن حتی من برای دختر خودمم که کم پشته استفاده کردم عالی بود

سویق و پوست و مو ما حرف نداره کلی مامان که تو بارداری و شیردهی ریزش داشتن نتیجه گرفتن حتی من برای دخ ...

دختر من ۳ سالشه خیلی دوست داره موهاش بلند بشه دائم گریه می‌کنه میگه من می‌خوام موهام بلند بشه خیلی بد غذاست چطوری باید بهش بدم بخوره اصلاً تاثیری داره برا اون؟چند ماه باید استفاده کنه