2777
2789
عنوان

ریزش مو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 48 پست
منم نشنیده بودم اما باور کن دختر داییم موهاش کم پشت و کدر بود ریزشم داشت بعدش که شپش گرفت درمان کردو ...

خدا کنه مال منم همینی ک میگی بشه 

لعنتی چقدر حس بدی بود لحظه ای ک متوجه شدم شپش تو سرمه حاضر بودم کچل بشم اینا از سرم برن امام الان دلم به حال موهام میسوزه دارن میریزن همینطوری 😭😭

دادم شوهرم با قیچی کوتاهشون کرد الان هر جا میرم میگم شپش داشتم خوب شدم دست بهم نمیزنن رفتم بهداشت نامه بگیرم نداد گفت ما نامه نمیدیم باید بری متخصص 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من امپول بیوتین بپانتین پارسال زدم خوب بود ولی دوباره اثرش رفته باید بخرم و بزنم.....

این امپولا و قرصاهم یکم جواب میده ولی قط میکنی برمیگرده مشکل

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا کنه مال منم همینی ک میگی بشه  لعنتی چقدر حس بدی بود لحظه ای ک متوجه شدم شپش تو سرمه حاضر ب ...

خوب چرا به همه میگی!! مگه جذامه خدا نکرده  خوب شده دیگه

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
ایرانیش یا خارجی

من خارجیش را زدم ولی دوستم ایرانیش را زد اونم جواب دهیش خوب بود .این بار ایرانی میخرم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سویق و پوست و مو ما حرف نداره کلی مامان که تو بارداری و شیردهی ریزش داشتن نتیجه گرفتن حتی من برای دخ ...

سویق چی هست؟

دختر من ۳ سالشه خیلی دوست داره موهاش بلند بشه دائم گریه می‌کنه میگه من می‌خوام موهام بلند بشه خیلی ب ...

بله عزیزم واقعا تاثیر داره و کاملا ارگانیک هست الان عکسش رو میفرستم براتون خیلی تقویت میکنه هم ناخن و هم مو رو پیج اینستام اگه دسترسی دارین بیاین مشاوره رایگان داریم

بله عزیزم واقعا تاثیر داره و کاملا ارگانیک هست الان عکسش رو میفرستم براتون خیلی تقویت میکنه هم ناخن ...

سهیقه چاقی صورت وبرا خودم ،،برا دخترمم سویق وزن دهی خزیدم اما نمیخوره تو ماست تو دوغ تو غذا تو هرچیزی زیختم نخورد 

من خارجیش را زدم ولی دوستم ایرانیش را زد اونم جواب دهیش خوب بود .این بار ایرانی میخرم

من ایرانی خریدم تاثیری ندیدم،می‌خواستم خارجی بخرم یعنی میگی تاثیرش یه جوره؟