2777
2789

انقدر فشار رومه دیگه نمیتونم چیزیو تحمل کنم 

هرروز دارم با شوهرم میجنگم (بی دلیل نیست  بخاطر وضعیتیه که برای زندگیمون درست کرده )

هرچیم بهش میگم منو طلاق بده نمیده فقط برای اینکه اون لحظه اروم بشم میگه باش ولی هیچی 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ حرص دراره خب شاید دوست داره 

بیشتر روزا یه شهر دیگس که برا پدرش کار میکنه اونم کلا ماهی ۷تومن بهش پول میده  ۴ تومن اینو میدیم کرایه خونه به منم اصلا پول نمیده  

هرجا بره تو شهر خودمون سرکار بیشتر از این بهش میدن وحداقل شب خونس 

طلاقتم بده فردا میای میگی چیکارکنم شوهرم طلاقم نده مطمن طلاقم بگیری وضعت بهتر نمیشه مشکل رو باهم حل ...

هیچ جوره نمیخواد وضعیت درست کنه تا کی بشینم باباش هفته ای  یه تومن بهش پول بده دلشم خوشه میگه من پولدار میشم

برید مشکلتونو حل کنید با طلاق حل نمیشع

بی پولی درمانش چیه وقتی مرد نخواد بره کار کنه مستقل بشه  همش دستش تو جیب باباشه کل زندگی منو گذاشته صرف باباش  

هیچ جوره نمیخواد وضعیت درست کنه تا کی بشینم باباش هفته ای  یه تومن بهش پول بده دلشم خوشه میگه م ...

اگ میدونی وضح حل نشدنیه مدتی قهر کن برو خونه بابات بگو دوراز جون شما سگ هم با هفته ای ی تومن زنده نمیمونه چ برسه ی خانواده