2777
2789
عنوان

خیانته بنظرتون

181 بازدید | 18 پست

دلم نمیخواست این تاپیکو بزنم ولی واقعا کلافه شدم ما شهر غریبیم خانواده و فامیل کلا ی شهر دیگه ان که یساعت فاصله اس شوهرم هربار میریم دنبال بهونس منو بزاره اونجا خودش تنهایی برگرده هفته پیش سرش دعوایی شدیدی داشتیم من باردارم قسم خورد گفت بخاطر خودت میگم تو رفت امد اذیتی  حساس شدی همش گیر میدی  امشبم باز عروسی پسر داییشه باید بریم خودش شب قراره برگرده ب من میگه تو بمون فردا بازم عروسی هست من میام برمیگردم منم میگم لازم نکرده باهم میاییم برمیگردیم ناراحت شده میگه تو همش ب من شک داریو فلان خسته شدم

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

برگرد حتما باهاش

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا یه کاری کنیم عزیزم شوهرتو امتحان کنیم اگه پا داد بدون خیانت میکنه نداد خیالت تخت میشه و مدرکم در دستت داری

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
بیا یه کاری کنیم عزیزم شوهرتو امتحان کنیم اگه پا داد بدون خیانت میکنه نداد خیالت تخت میشه و مدرکم در ...

گوشیشو اینارو چک میکنم چیزی نداره ولی بازم رفتاراش مشکوکه اخه چه دلیل داره من بمونم تو بیایی برگردی خب باهم میاییم برمیگردیم 

چرا میخواد برگرده؟  سر کار می‌ره یا مثلا چه کاری داره که وقتی برگرده بخواد انجام بده؟

مغازه داره باید صبحا مغازه رو باز کنه 

خب دیگه پس شاید میخواد بیاد برا مغازه ک دو تومنم شده بیشتر در بیاره🙂❤️  اینجوری فکر کن همیشه ...

اخه یمدته اینجوری شده منم راحت نیستم بمونم شهرستان دوستدارم شده واسه یساعتم بیام خونه خودم دوش بگیرم لباس عوض کنم برم 

گوشیشو اینارو چک میکنم چیزی نداره ولی بازم رفتاراش مشکوکه اخه چه دلیل داره من بمونم تو بیایی برگردی ...

با چک کردن نمیشه یا با سیمکارت دیگه بهش پیام بده یا سیمکارت نداری شمارشو بده منم بهش پیام بدم بگم ازت خوشم اومده و فلان اگه پا داد معلومه خیانت میکنه نداد هم پاکه دیگه

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
با چک کردن نمیشه یا با سیمکارت دیگه بهش پیام بده یا سیمکارت نداری شمارشو بده منم بهش پیام بدم بگم از ...

درخواست بده  خصوصی بدم ایدیشو