2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا خیلی حساس شده😩

339 بازدید | 17 پست

ما یک سال نشده که ازدواج کردیم

قبلش هم باهم دوست بودیم

زمان دوستی و اوایل ازدواجمون اینجوری نبود ولی الان یک ماهی هست که بهم گیر میده

مثلا میگه جایی میخوای بری سریع برگردی آرایش نکن

یا مثلا من دوران دوستی و کلا مجردی خودم عادت داشتم میرفتم بیرون بافت میپوشیدم با شلوار بگ

الان میگه بافتایی که میپوشی حتما تا زیر با..س.نت باید باشه کوتاه نبوش

نمیدونم چیکار کنمممممم

برای توی کوچه رقصیدن...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بافت چسبون بالای باسن به نظرت خوبه ؟مردی که زنشو دوست داره روش غیرت داره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

عزیزم بهش حق بده الان نصف متاهلا همه خیانت میکننن اونم میترسه کسی چشمتو بگیره☹همینطورم تو میترسی عزیزم باش راه بیا اروم اروم رامش کن دعوا نکن گلم بدون دعوا مثلا اسم شوهرتون علی بگو علی باهم میریم یگم ب خودم برسم کنارت خوب بنظربیام ببین تو رفتارات یکم سرسنگین کن وقتی باش بیرونی خودت بگیر ک اونم ببینه خوشبخت باشین

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

چیز بدی هم نمیگه البته  از نظر شما مفهوم آزادی رو براتون تغییر داده و از نظر من میخواد که مثل یه خانم متاهل و متعهد رفتار کنید 

اگر گیرهاشون  در همین نده اصلا حاد نیست گلم نشانه اهمیت دادن به شما و دوست داشتنه شماست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

متاسفانه ف.ساد تو جامعه خیلی زیاد شده

و هیچوقت هم ماه پشت ابر نمونده

مردا با هم که هم صحبت میشن ، از خیانت فلان زن و از چراغ سبز فلان دختر میگن

شاید دیده ، شنیده 

الان غیرتی شده

یه مدت مراعات کن ، بادش میخوابه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خوب بافت چسبون بالای باسن به نظرت خوبه ؟مردی که زنشو دوست داره روش غیرت داره

بافت که چسب نیست

علاوه بر اون من اصلا از لباسایی که تنگن و میچسبن به بدن بیزارم حالا چه شلوار چه بافت و ....

برای توی کوچه رقصیدن...🌱