2777
2789
عنوان

دخترم تب داره😔

770 بازدید | 14 پست

خودمم باردارم و گلوم درد گرفته 

دعا کنید زودتر خوب بشیم😭

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

شربت پلارژین کیدز روزای اول بیماری به کودک بدین دوسه روزه بیماری رو جمع میکنه خودتون(بامشورت پزشک) هم روز اول قرص آمانتادین ...

بلاتون.دور.#  

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وبچمم همین حالیم الان انقدرگریه کرد درو که بازکردم یکم خنک شد آروم شد 

سرفه هاش یک ماهه قطع نمیشه 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بچه من داخل ۸ماهشه میتونه استفاده کنه؟ کوریزان داده دکتر

بله پلارژین کیدز چندین ساله امتحانشو واسه سرماخوردگی پس داده 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
خدا کنه ویروس جدیده نباشه ما گرفتیم بعد یه ماه خوب شدیم  براش شیاف بزار هر ۶ ساعت در کنارش پاش ...

الان یک ماهه سرفه داره خوب نمیشه

خودمم حالم بده به خاطر بارداریم هیچ دارویی نخوردم

یعنی یک ماه تب داشتید؟ برای سرفه چی خوبه؟

من به دخترام آزیترومایسین دادم و کتوتیفن خودمم اسپری زدم سه هفته کامل تب و لرز داشتم البته دخترا یه هفته تب و لرز داشتن فک کن خوب میشدن دوباره روز بعد میوفتادن به تب هنوزم تک سرفه میزنم ولی خدا رو شکر بچه ها خوب شدن کتو تلفن با آزیترو میدادم به دختر یک سالم قرصی دادم الان خاطرم نیست بچه بغلمه برم نگاه کنم چی بوده 

من به دخترام آزیترومایسین دادم و کتوتیفن خودمم اسپری زدم سه هفته کامل تب و لرز داشتم البته دخترا یه ...

ولی دقیق یه ماه در گیر بودیم هر چهار  نفرمون یکی چند کیلو کم کردیم البته کسی هم نداشتیم بهمون برسه صبح یه دیگ سوپ یا آش بار میزاشتم تا شب چون جون نداشتم غذا بپزم بچه هام الان خوب شدن خدا رو شکر خودمم فقط تک سرفه دارم ولی خوبم شکر