2821
2789
عنوان

خاستگاری

149 بازدید | 6 پست

سلام دوستان  من ٢٠ سالمه و ٣ ساله با فردی توی رابطه هستم  همو دوس داریم و قصد ازدواج .

چند روز پیش صاحب کارم دختر داییشو فرستاد تا از من خاستگاری کنه ومن شوکه شدم و جواب رد دادم . یعنی تنها کسی که هرگز فکر نمیکردم  به من علاقه داشته باشه  صاحب کارم بود . که وقتی فهمیدم  خیلی شوکه شدم  البته من زیاد نمیشناسمش در حد 5 ماهی که تو دفترش مشغول کارم تاحالا هیچ رفتاری هم ازش ندیده بودم  که متوجه بشم به من حسی داره یا نه .

تا وقتی که  دختر داییش اومد صحبت کرد من جواب منفی دادم .

بعد از این ناراحت بودم و حس معذبی داشتم. به صاحب کارم پیام دادم محترمانه عذر خواهی کردم  و در جریان ماجرا گذاشتمش . ولی اون نمیدونست دختر داییش به من گفته از طرف. صاحب کارم هست .بهم پیام داد 

*وایی بهتون گفت؟

* من نمیخواستم شما بدونید

*احمق همه چیو خراب کرد من فقط گفتم بپرسه شما قصد ازدواج دارین یا نه😡😡😡*لطفا فراموشش کنید جسارت منو ببخشین 

من عذاب وجدان گرفتم بخاطر این حرفش که گفتم کاش نمی گفتم  بهش هیچی . و اصلا مزاحمتی چیزی هم ایجاد نکرد و گفت فراموشش کن .

ولی من یه جوریم چند روزه که اصلا اوکی نیستم و حس عذاب وجدان دارم  با این که  فردی که باهاش تو رابطه هستم رو خیلی دوست دارم اما چند روزه یه جوری هستم و ناراحتم   خواستم باهاتون حرف بزنم و  دلم میخواد  این حس از من دور بشه نمیدونم چیکار کنم همش یه این فکر میکنم که جواب رد دادم دلش شکست یا هرچی  ولی علاقه ای بهش ندارم .

اولین بار هم نیست که خاستگار داشتم ولی روی این مورد حس بدی دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم بخاطر جواب رد دادن عذاب وجدان داری؟ بحث یه عمر زندگیه نمیشه که تو رودروایسی و از دلسوزی ...

منم میگم بیخال اما همش بهش فکر میکنم نمیدونم چطور  بهش فکر نکنم و خودمو ناراحت نکنم

متوجه نشدم بخاطر جواب رد دادن عذاب وجدان داری؟ بحث یه عمر زندگیه نمیشه که تو رودروایسی و از دلسوزی ...

میگم ولش اما میترسم بفهمه تو رابطه هستم  کارمو از دست بدم  از طرفی میترسم بهم علاقه مند بشه . 

میگم ولش اما میترسم بفهمه تو رابطه هستم  کارمو از دست بدم  از طرفی میترسم بهم علاقه ...

سر برخورد کن عزیزم و مواظب رابطه خودتت با پارتنرت باش.

اصلا خواستگارت مهم نیس که چه فکری کنه 

گرم اینا نشو که متوجه هم نشه تورابطه ای کلا.

2790
2823
2791
2779
2792