2777
2789
عنوان

خاستگاری

149 بازدید | 6 پست

سلام دوستان  من ٢٠ سالمه و ٣ ساله با فردی توی رابطه هستم  همو دوس داریم و قصد ازدواج .

چند روز پیش صاحب کارم دختر داییشو فرستاد تا از من خاستگاری کنه ومن شوکه شدم و جواب رد دادم . یعنی تنها کسی که هرگز فکر نمیکردم  به من علاقه داشته باشه  صاحب کارم بود . که وقتی فهمیدم  خیلی شوکه شدم  البته من زیاد نمیشناسمش در حد 5 ماهی که تو دفترش مشغول کارم تاحالا هیچ رفتاری هم ازش ندیده بودم  که متوجه بشم به من حسی داره یا نه .

تا وقتی که  دختر داییش اومد صحبت کرد من جواب منفی دادم .

بعد از این ناراحت بودم و حس معذبی داشتم. به صاحب کارم پیام دادم محترمانه عذر خواهی کردم  و در جریان ماجرا گذاشتمش . ولی اون نمیدونست دختر داییش به من گفته از طرف. صاحب کارم هست .بهم پیام داد 

*وایی بهتون گفت؟

* من نمیخواستم شما بدونید

*احمق همه چیو خراب کرد من فقط گفتم بپرسه شما قصد ازدواج دارین یا نه😡😡😡*لطفا فراموشش کنید جسارت منو ببخشین 

من عذاب وجدان گرفتم بخاطر این حرفش که گفتم کاش نمی گفتم  بهش هیچی . و اصلا مزاحمتی چیزی هم ایجاد نکرد و گفت فراموشش کن .

ولی من یه جوریم چند روزه که اصلا اوکی نیستم و حس عذاب وجدان دارم  با این که  فردی که باهاش تو رابطه هستم رو خیلی دوست دارم اما چند روزه یه جوری هستم و ناراحتم   خواستم باهاتون حرف بزنم و  دلم میخواد  این حس از من دور بشه نمیدونم چیکار کنم همش یه این فکر میکنم که جواب رد دادم دلش شکست یا هرچی  ولی علاقه ای بهش ندارم .

اولین بار هم نیست که خاستگار داشتم ولی روی این مورد حس بدی دارم  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

متوجه نشدم بخاطر جواب رد دادن عذاب وجدان داری؟ بحث یه عمر زندگیه نمیشه که تو رودروایسی و از دلسوزی ...

منم میگم بیخال اما همش بهش فکر میکنم نمیدونم چطور  بهش فکر نکنم و خودمو ناراحت نکنم

متوجه نشدم بخاطر جواب رد دادن عذاب وجدان داری؟ بحث یه عمر زندگیه نمیشه که تو رودروایسی و از دلسوزی ...

میگم ولش اما میترسم بفهمه تو رابطه هستم  کارمو از دست بدم  از طرفی میترسم بهم علاقه مند بشه . 

میگم ولش اما میترسم بفهمه تو رابطه هستم  کارمو از دست بدم  از طرفی میترسم بهم علاقه ...

سر برخورد کن عزیزم و مواظب رابطه خودتت با پارتنرت باش.

اصلا خواستگارت مهم نیس که چه فکری کنه 

گرم اینا نشو که متوجه هم نشه تورابطه ای کلا.