2777
2789
عنوان

دخترا ی بارونی سفید خریدم ولی

197 بازدید | 14 پست

روی سر شونه هاشو انگار خیاط با خودکار اندازه گیری کرده برا اولین بار ک زیر بارون پوشیدم رد خودکار مشخص شد چیکارش کنم الکلم زد بدتر پخش شد 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده خشکشویی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

جوهر رو تاحالا با شیر پاک کردم ولی حالا نمی دونم این پاک بشه یا ن

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
فایده نداره امتحان کردم الان 

شاید برا اینه ک خشک شد حالا بده خشکشویی خرابش نکن هی همچی بش زنی مپلا همین استون و این داستانا فقط بخشش می کنن

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
آخ اره دقیقا یعنی خشکشویی بدم میره؟ چطوری آخه 

دیگ اونا شغلشونه برو بش بگو مشکلش هم بگو بافت لباستم مواظبت می کنن اطلاعات اونا خیلی بیشتره