2777
2789
چرا میگی تبریز دلگیره ؟ و هیچی نداره ؟ یعنی چی نداره مثلا؟

واسه مسافرت رفته بودم شهر زنده ای نبود، کسل کننده بود، وقتی هم برگشتم کلا حالم گرفته بود.

مثلا میخواستیم بگردیم چند تا موزه و یه مرکز خرید و کافه اینا رفتیم، دیگه تموم شد، همونجاها هم که رفتیم کلا حس خوبی نداشت. دیگه اون چند روز خیلی حوصله مون سر رفت و اذیت شدیم

. به نظرم خیلی کم گفتی این قیمت برا پایین شهر وخونه قدیمی. تو دیوار یه سرچ کنی میبینی 4یا5 برابر وحت ...

۱۵خرداد خیلی بالا نیست و پایین شهرم نیست.کسی که دانشجو هست میتونه یه واحد خیلی نقلی تو مجتمع با قیمت پایین پیدا کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نمیدونم بخدا چون خودم خونه دارم ولی اکثرا پول رهن میگیرن کرایه خیلی کم.پارسال ۱۰۰ رهن کرایه درحد ...

واااااااا عزیزمممم ۲۰۰تومن؟؟؟؟

من توزیرزمین ۱۰۰تومن با۳ملیون دارم اجاره میدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من امام میشینم 'شما کجا ؟

پردیسان

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
گفتمممممم پارسال.سال جدید و گفتم نمیدونم.دیگه قیمتا لحظه ای بالامبره

پارسالم این قیمت نبوده.من ۵سال پیش۲۰۰تومن اجاره میدادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۱۵خرداد خیلی بالا نیست و پایین شهرم نیست.کسی که دانشجو هست میتونه یه واحد خیلی نقلی تو مجتمع با قیمت ...

عزیزم تو کدوم مجتمع ها قیمت پایینتره متراژ زیاد نباشه چون تنهام نهایت یدونه هم همخونه بگیرم