2777
2789

من خونه۸۰متر

۵۰پیش دادم

ماهی۴ونیم

قم هستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای دانشگاه میخوام که هزینه خونه اینا گرون در نیاد  امنیتش خوبه؟

امنیت مث بقیه شهرا فقط بدون قم به شدت افغانی داره 'به شخصه زیاد حس خوبی نمیگیرم .

چقد مد نظرته 'دیگه الان کرایه ها ۳ به بالاست 'جای خوب که برو بالاتر'مگه پول پیش خوب بدی .

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
دانشگاه بین این دو شهر یکی رو باید انتخاب کنم که هم امنیتش خوب باشه هم هزینش مناسب 

من ساکن قم هستم تو تبریز درس خوندم تبریز شهر خیلی خوبیه عالیه 

هم مردمان هم شهرش همه چیش ...

برای تنوع خیلی خوبه 

الحمدلله رب العالمین ...
من نمیدونم بخدا چون خودم خونه دارم ولی اکثرا پول رهن میگیرن کرایه خیلی کم.پارسال ۱۰۰ رهن کرایه درحد ...

. به نظرم خیلی کم گفتی این قیمت برا پایین شهر وخونه قدیمی. تو دیوار یه سرچ کنی میبینی 4یا5 برابر وحتی بیشتر قیمت که گفتی رهن  یک واحد آپارتمان نوساز تو وسط شهرقم هست

دانشگاه بین این دو شهر یکی رو باید انتخاب کنم که هم امنیتش خوب باشه هم هزینش مناسب 

یه آپشنی که قم برات داره اینه که به تهران نزدیکه،از نظر هزینه شاید بشه گفت ارزون ترین شهر ایرانه

عزیزم از نظر امنیتش خبر داری چجوره برای دختر تنها خونه بگیره

والا همه جا محله با محله فرق داره ولي فك كنم چون قم شهر مذهبي هست يسري اتفاقا توش اصن نميوفته ولي خب بازم بايد دقيق بررسي كرد