یه حرکت خیلی ریز در حدی که انگار داره دست و پا میزنه خیلی یواش در حد خوردن یه دونه پر به پوستت بعد مور مورم میشه😂😂از اینکه انقد پایینه انگار هی لگدش میخوره به مثانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم بر اساس جفت میگم اکثرا جفت پسرا خلفی میشه دختر قدامی البته لطفا بهش دل نبند چون بر اساس اکثریت که دیدم میگم هیچ پایه و اساس علمی نداره خودمم دخترم قدامی بود پسرم خلفیه باز باید ببینی خدا چی میخواد اصلا باورش نکن فقط حدسی و چیزی که زیاد دیدم گفتم علمی نیست
ای وای چراااا اصلا اینطوری نگو خدا قهرش میگیره هدیه خداس دیگههه😍😍😍یهو دیدی پسر شد ناراحتش نباش اصلا اون بالایی خودش صلاح هممونو بهتر میدونه❤️ماهاهم که دکتر نیستیم سونولوژیست با اونهمه مهارت و تحصیل و تجربه خطا میکنه ما که علمی راجبش نداریم😁
ای وای چراااا اصلا اینطوری نگو خدا قهرش میگیره هدیه خداس دیگههه😍😍😍یهو دیدی پسر شد ناراحتش ن ...
اصلا نمیخوام ناشکری کنم همین ک سالم باشه کافیه ولی دست خودم نیست، یجوری انگار تو ذهنم حک شده ک این بچه باید پسر باشه ،شایدم بخاطر سختی هایی ک خودم ب عنوان ی دختر کشیدم دوست ندارم ی دختر ب این دنیا بیارم ☹️همش ب این فکر میکنم اگر دختر باشه نکنه ازش بدم بیاد نمیدونم چیکار کنم 😭😭
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ. 1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺