ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اوخ جوجهههه😍😍😍منم دلم یه عالمه شکلات داغ و کافی میکس و اینا میخواد بخرم مثل خر بخورم چه کنم که دس ...
اخییی🥰 منم تو نی نی سایت دیدم یکی نوشته بود کافئین خورده تو سونو بچه خودشو در و دیوار میزد ،منم بعد ک خوردم یادم افتاد دست زدم ب شکمم دیدم داره میزنه،حالا نمیدونم قلبش بود چی بود ولی اونقدر عذاب وجدان گرفتم دیگه لب نمیزنم
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ. 1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺
اخییی🥰 منم تو نی نی سایت دیدم یکی نوشته بود کافئین خورده تو سونو بچه خودشو در و دیوار میزد ،منم بعد ...
اوخیییی😍😍😍😍واقعا نی نی اینجوری میشه؟؟؟ نه قلبش که مسلما نیست چون داخل بدنشه شاید ضربان قلبش بوده چی بگم تحرک نی نی رو حتما زیاد میکنه دیگههه😍😍😍😍منم نی نی رو حس میکنم اما خیلی کم و خیلیم پایینه قشنگ زیر شکمم حسش میکنم نگرانم خیلی پایینه