یه حرکت خیلی ریز در حدی که انگار داره دست و پا میزنه خیلی یواش در حد خوردن یه دونه پر به پوستت بعد مور مورم میشه😂😂از اینکه انقد پایینه انگار هی لگدش میخوره به مثانم
اره گلم بر اساس جفت میگم اکثرا جفت پسرا خلفی میشه دختر قدامی البته لطفا بهش دل نبند چون بر اساس اکثریت که دیدم میگم هیچ پایه و اساس علمی نداره خودمم دخترم قدامی بود پسرم خلفیه باز باید ببینی خدا چی میخواد اصلا باورش نکن فقط حدسی و چیزی که زیاد دیدم گفتم علمی نیست
ای وای چراااا اصلا اینطوری نگو خدا قهرش میگیره هدیه خداس دیگههه😍😍😍یهو دیدی پسر شد ناراحتش نباش اصلا اون بالایی خودش صلاح هممونو بهتر میدونه❤️ماهاهم که دکتر نیستیم سونولوژیست با اونهمه مهارت و تحصیل و تجربه خطا میکنه ما که علمی راجبش نداریم😁
ای وای چراااا اصلا اینطوری نگو خدا قهرش میگیره هدیه خداس دیگههه😍😍😍یهو دیدی پسر شد ناراحتش ن ...
اصلا نمیخوام ناشکری کنم همین ک سالم باشه کافیه ولی دست خودم نیست، یجوری انگار تو ذهنم حک شده ک این بچه باید پسر باشه ،شایدم بخاطر سختی هایی ک خودم ب عنوان ی دختر کشیدم دوست ندارم ی دختر ب این دنیا بیارم ☹️همش ب این فکر میکنم اگر دختر باشه نکنه ازش بدم بیاد نمیدونم چیکار کنم 😭😭
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ. 1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺