۷مهر پری شدم ۶روز بعداز تخمک گذاریم لک قهوه ای دیدم اونم در حدی ک با دستمال خودمو پاک میکردم بود ،۷آبان ک موعدمه پری نشدم فرداش آز دادم منفی بود چک بی بی هممنفی میشد ۲۲ ام دوباره آز دادم منفی بود اما چک بی بی هاله انداخت از اونروز تا حالا مارکای مختلفی امتحان کردم همه هاله دارن ،الان حامله ام یانه بنظرتون
ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
تاپیکآخر منو نگا کن منم بیبی چکمدیکور واسم هاله انداخته حتی همه بهمگقتن حتما حامله ام ولی نبودم پ ...
نمیدونم عزیزم ولی شما قبل از موعد زدی من الان۱۷روزه عقب انداختم و تا ده روز بعدتاخیر منفی میشد حالاسه چهار روزه هاله میندازه،بخدا سردردگرفتم از فکرو تست و آز
میخوای یه سونو برو،من یادمه خواهرم آزمایشش منفی میشد ولی رفت سونو حامله بود،با توجه به اینکه هفده روز عقب انداختی اگه واقعا حامله باشی الان تو سونو جنین دیده میشه