2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

360 بازدید | 17 پست

۷مهر پری شدم ۶روز بعداز تخمک گذاریم لک قهوه ای دیدم اونم در حدی ک با دستمال خودمو پاک میکردم بود ،۷آبان ک موعدمه پری نشدم فرداش آز دادم منفی بود چک بی بی هم‌منفی میشد ۲۲ ام دوباره آز دادم منفی بود اما چک بی بی هاله انداخت از اونروز تا حالا مارکای مختلفی امتحان کردم همه هاله دارن ،الان حامله ام یانه بنظرتون

مبارکه

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اگه بودی آزمایش نشون میداد

اخه ذفتم متخصص زنان برام آمپوا نوشت ک بزنم پری بشم ولی باز گفت ممکنه باردار باشی حتما تست بزن یا آز بده،زدم هاله دار شد

کسی نیس،بنظرتون مدیکور هالش کاذبه؟آمپلامو بزنم ک پری بشم

تاپیک‌آخر منو نگا کن منم بیبی چک‌مدیکور واسم هاله انداخته حتی همه بهم‌گقتن حتما حامله ام ولی نبودم پریودشدم

تاپیک‌آخر منو نگا کن منم بیبی چک‌مدیکور واسم هاله انداخته حتی همه بهم‌گقتن حتما حامله ام ولی نبودم پ ...

نمیدونم عزیزم ولی شما قبل از موعد زدی من الان۱۷روزه عقب انداختم و تا ده روز بعدتاخیر منفی میشد حالاسه چهار روزه هاله میندازه،بخدا سردردگرفتم از فکرو تست و آز

نمیدونم عزیزم ولی شما قبل از موعد زدی من الان۱۷روزه عقب انداختم و تا ده روز بعدتاخیر منفی میشد حالاس ...

آخه ازمایشه منفیه ،اگه همون لحظه هاله میندازه یه چیزی ولی اگه بعد یک ساعت اینا هاله میندازه به مدیکور اعتمادی نیست

همونوقت هاله میندازه ۳ یا۴ دقیقه

میخوای یه سونو برو،من یادمه خواهرم آزمایشش منفی میشد ولی رفت سونو حامله بود،با توجه به اینکه هفده روز عقب انداختی اگه واقعا حامله باشی الان تو سونو جنین دیده میشه 

میخوای یه سونو برو،من یادمه خواهرم آزمایشش منفی میشد ولی رفت سونو حامله بود،با توجه به اینکه هفده رو ...

خواهرتون چندوقت بعدازاینکه پری نشد رفت آزدادمنفی بود 

خواهرتون چندوقت بعدازاینکه پری نشد رفت آزدادمنفی بود 

درست یادم نمیاد ولی یادمه همش حالت تهوع داشت بیبی چک و آزمایشش منفی شد پریود نمیشد شانسی یه سونو رفت اونجا بهش گفتن حامله هشت هفتش بود