2777
2789
عنوان

بقیه حسرت چی شما رو میخورن؟

561 بازدید | 40 پست

کدوم مهارت، موقعیت یا امکاناتتون هست ک فکر میکنید برای بقیه جذابه؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

زیبایی+موفقیت+اندام

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

خونه داری و اشپزیم 

هیکلم و قیافه ام

چیزایی ک اطرافیان میگن ن اینکه خودم توهم بزنم ک دارن حسرت میخورن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

همه چی 

از اونا که بیرونش بقیه رو سوزونده 

توش خودمونو 😟

تازه اصلا اصلا نمیگم وسعی میکنم تو چشم نباشم 

باز میفهمن 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن