2777
2789
عنوان

پس انداز

391 بازدید | 42 پست

چطوری پس انداز میکنید؟

من الان حدود یک و پونصد پول دارم

میخوام بیشترش کنم طلا بخرم یا همون با مبلغ کم ریز ریز طلا دست دوم بخرم ولی همش وسوسه میشم برم واسه خودم خرج کنم و لباس اینا بخرم

شما چطوری پس انداز میکنید🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ریز ریز پس انداز کردن نه پس انداز درست و حسابی میشه نه از زندگی لذت میبری ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

طلا میخرم پول جمع میکنم میدم دست یکی سود میگیرم اون سزی  ۱۵۰ میلیون داده بودم دسته دوستم ماهی ۷ نیم میگرفتم الانم ۷۰ میلیون پس انداز،دارم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
طلا میخرم پول جمع میکنم میدم دست یکی سود میگیرم اون سزی  ۱۵۰ میلیون داده بودم دسته دوستم ماهی ۷ ...

افرین بهت واقعا دمت گرم 

من هیچوقت تا الان نتونستم پس انداز کنم

تا پول میاد دستم هیجان زده میشم میرم خالی میکنم تو لباس فروشیا برمیگردم خونه😕

افرین بهت واقعا دمت گرم  من هیچوقت تا الان نتونستم پس انداز کنم تا پول میاد دستم هیجان زده می ...

حالا من خودم مغازه لباس دارم😂

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

من دیروز ۴۰۰ تومن داشتم رفتم یه سکه کوچیک خریدم 

برای اولین بار پول تو جیبی هامو پس انداز کردم و حس خوبی دارم

قرار بود ی کفش بخرم الان با همون قبلی ها میرم بیرون 

با ریز ریز پس انداز کردن نه پس انداز درست و حسابی میشه نه از زندگی لذت میبری ❤

ولی همین ریز ریز جمع کردنا یهو میشه کلی پول

اول ازدواج من هی میخواستم با پولام طلا بخرم شوهرم میگفت ولش کن برو کیفتو بکن طلا من خودم می‌خرم برات

یهو خواستیم خونه بخریم کلی پول لازم شدیم همون طلاهایی که داشتم فروختیم 

اگه از همون اول طلا خریده بودم مجبور نمیشدیم انقد تو بدهی بیفتیم

اخه لباس و خرجای دیگه رو همسرم برام انجام میده این پولایی که دستم میاد واقعا الکی خرج میشه خب بهتره همون طلا بشه تا اینکه نفهمم کجا خرج شده دیگه