2777
2789
عنوان

گرمی رحم

1116 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گرم کردن رحم برای چیه چون من دل درد پریود دارم میگن رحمت گرم نیس

منظورم اینه ک چ خوراکی هایی باید خورد تا گرم بشه 

و گرم کردنش برای پسر زاییه؟ اگه کسی دختر بخاد چی

کلا گرمی بیشتر مواقع باعث پسرزایی میشه

برای گرم شدن رحم من خودم از روز اول تا سوم ناشتا تخم هویج دم میکنم میخورم، بعدش یه کاچی پر از گرمیجات میخورم روزی ۴ تا خرما تا پریودم تموم بشه، روزی دو سه ساعت کیسه ابگرم میزارم، شباهم چایی دارچین و زنجبیل و نبات

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ربطی به پسرزایی نداره. 

رحمت گرم نباشه،  باردار نمیشی. 

گرم شدن فقط با خوردن خوراکی نیست. 

باید بری پیش طب سنتی طبق مزاجت نسخه بده. 

تغییر سبک زندگی،  بادکش، حجامت،  زالو، دمنوش،  عرقیجات ممکنه برات تجویز کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرزایی دست مرد نه زن واسه همون پریودی روغن سیاهدانه داخل نافت بریز وبه شکمت بمال

من روغن سیاهدونه شبا میریختم تو نافم الان بعد دوماه حس میکنم پاهام سیاه شدن میخام قطعش کنم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

اینکه بخوای با خوراکی رحمو گرم کنی اشتباهه چون کبد زیاد گرم میشه و مشکلات دیگه ایجاد میشه. با روغن سیاهدانه شکمتو ماساژ بده و پیاده روی داشته باش مداوم گرمی هم در حد تعادل بخور. بدون جوراب یا صندل توی خونه راه نرو و توی پریود با یه کمربند گرم رحمت رو بپوشون حل میشه

من شنیدم میوم با پیاده روی و مصرف ویتامین ای کوچیک میشه

از متخصص پرسیدم گفت اصلا دارو نداره،، برو هروقت خیلی بزرگشدن بیا بسوزون،، استرسم بیشتر شد،، مرسی عزیز

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
پسرزایی دست مرد نه زن واسه همون پریودی روغن سیاهدانه داخل نافت بریز وبه شکمت بمال

درسته تقریبا ولی بدن زن هم مهمه. رحم زن قلیایی یا بازی باشه باعث از بین رفتن یه مدل از اسپرم میشه. دقیق یادم نیس کدوم. ولی مثلا اینطور که قلیایی باشه اسپرم های مذکر میمیرن و اسپرم های مونث راحت تر میگیرن