برای گرم شدن رحم من خودم از روز اول تا سوم ناشتا تخم هویج دم میکنم میخورم، بعدش یه کاچی پر از گرمیجات میخورم روزی ۴ تا خرما تا پریودم تموم بشه، روزی دو سه ساعت کیسه ابگرم میزارم، شباهم چایی دارچین و زنجبیل و نبات
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
تغییر سبک زندگی، بادکش، حجامت، زالو، دمنوش، عرقیجات ممکنه برات تجویز کنه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اینکه بخوای با خوراکی رحمو گرم کنی اشتباهه چون کبد زیاد گرم میشه و مشکلات دیگه ایجاد میشه. با روغن سیاهدانه شکمتو ماساژ بده و پیاده روی داشته باش مداوم گرمی هم در حد تعادل بخور. بدون جوراب یا صندل توی خونه راه نرو و توی پریود با یه کمربند گرم رحمت رو بپوشون حل میشه
پسرزایی دست مرد نه زن واسه همون پریودی روغن سیاهدانه داخل نافت بریز وبه شکمت بمال
درسته تقریبا ولی بدن زن هم مهمه. رحم زن قلیایی یا بازی باشه باعث از بین رفتن یه مدل از اسپرم میشه. دقیق یادم نیس کدوم. ولی مثلا اینطور که قلیایی باشه اسپرم های مذکر میمیرن و اسپرم های مونث راحت تر میگیرن