سلام بچ ها میگم الان سه روزه ک از روز پریودم میگذرع امروز بی بی زدم ی هاله خیلی خیلی کم رنگ افتاد و ی بیبی چک تازس این مدلی تاحالا ندیده بودم ممکنه اون اشتباه باشه
بعد دو ماه بی بی زدین؟ الان شکمت بالا اومده؟ میگم شاید اشتباه میکنی
نه من دوتا بارداری
قبلیم تا ۶ ماهگی شکم ندارم الانم حس میکنم که باردارم وعوارضشو دارم هرچندکمتر از دوتابارداریه قبلیمه من کلا ادم استرسی هستم وبشدت از بی بی چک استرس دارم
اره نگهش داشتم ونه دکتر رفتم ونه ازمایش همیشه میگم خدایا شمادادی فقط سالم باشه چون شرایط هیچکاریوندا ...
اره مگ میشه ادم بچشو بده ب یگی دیگه دل نگران نباش مهرش ب دلش میشنیه پدر منم داداشمو نمیخواست میگفت بسه من یچ نمیخوام دیگه ولی الان از هممون بیشتر دوسش داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چ شوهر نفهمی البته ببخشیدا یعنی چی دعوا میکنه میخاستی بهش بگی بی عرضگی از توعع اگ روشت جل ...
خیلی اذیت شدم بخاطراین موضوع ماجلوگیریمون طبیعی بود ولی کاملارعایت میکردیم هرد تعجب کردیم وقتی دیدم بی بی چک مثبت شد شوهرم تواین موضوع بی جنبه بازی دراورد ولی ی جاهایی حقو بهش میدم بخاطر وضع مالیمون اخه حقوق ۴ونیم تواین زمان بادوتا بچه که فعلا داریم زندگی واقعا سخته
نه من دوتا بارداری قبلیم تا ۶ ماهگی شکم ندارم الانم حس میکنم که باردارم وعوارضشو دارم هرچند ...
منم بچه کوچیکم یک سال و سه ماهشه و آخرین پریودم ۲۰مرداد بود ،بچه نعمته عزیزم ،دلتو اروم کن ،خدا کمکت میکنه ،خواست خودش بوده خودشم دستتو میگیره،بچه پشت سرهمم یه مزایایی داره ،انشاالله مبارکت باشه و به خوشی و سلامتی زایمان کنی
اره عزیزم سخته اما خب وقنی جلوگیری طبیعیه بارداری تقصیر مرده ن زن
اره منم بهش گفتم ولی خودش منکره این چیزه که تقصیر خودشه وبنظرش تقصیر از خودمه که ال دی نخوردم چون قرص ۳ رنگه نبود وال دی بهم نمیسازه وحالموبدمیکنه منم شیرمیدم