2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 103 پست
چرا همسایه بگو مردم از فضولی

چند وقت پیش من بچه ام کوچیک توخونه بودیم بعد همسایه طبقه بالا فوت سده اسباب ش رو اومدن ورثه بردن اون ردز یخجالش رو اومدن ببرن سه تا اقا داشتم از چشمی در نگاه میکردم اخه کفش ماشین بازی بچه تو راه رو بود گفتم کسی چیزی نبره یه وقتی ..... بعد قشنگ تا لحظه اخر دیدم که رفتن از پله هم رفتن پایین اوندم نشستم رو مبل صدا تی وی هم بلند بود قشنگ مشخص بود داخل خونه هستیم .... یهو دیدم یه صدا ارومی اومد گفتم نکنه یکیشون برگشت چیزی ببره بذار برم چشمی نگاه کنم  بعد چراغ راه رو حس گر نداره روشن بشه باید حتنا کلید بزنی بعد دیرم تاریک از چشمی داره باد نیاد گفتم حتما یکی چشمی از جا دراورده .... بعد زنگ زدم مادرم شوهرم دوشب شبکاری نیست خونه گفتم تو پست خط باش انگار چشمی دراوردن درو باز کردم دیرم چشمی از جا در اوردن 

دوربینها چک کردیم هنسایه روبه رو خودم یه مسر طلاق گرفته اکن روز دوس دخترش اومده .. تو دوربین قشنگ نشون داد دوس دخترش اومد باهم چشمی از جا دراوردن توروخدا بچه ها بنظرتون قصدش چی هست میدونستن ماهم توخونه هستیم ..... 

الان اینقد با استرس توخونه میمونم زمانی شوهرم شبکاری داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش عزیزم فقط حواست به پس لرزه باسه حالت اماده داشته باش 

حتما

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من از ترس شبها بیدارم باور میکنی چند شب درست نمی تونم دیگه بخوابم بخاطر همسایه روبه رو

همسایه؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
چند وقت پیش من بچه ام کوچیک توخونه بودیم بعد همسایه طبقه بالا فوت سده اسباب ش رو اومدن ورثه بردن اون ...

بهش می‌گفتید چرا اینطوری کردید نترس عزیزم بگیر بخواب فکر بد نکن