2777
2789

من اسم باربريم رو نميدونم 

من ى يخچال از پاركينگ ميخواستم ببرم تا طبقه ٤ 

تلفنى گفت طبقه اى ٥٠٠ گفتم باشه بياين 

وقتى اومدن ٤ تا مرد گنده بودن گفتن نفرى طبقه ٥٠٠ يعنى هر طبقه ٢ ميليون ،

هر چى گفتم نميخوام بريد مثل كنه بودن و هى ميگفتن جاى ارزونتر. بدى ميزنن يخچالتو ،انقدر پول يخچال دادى اينم بده 

خلاصه مجبور شدم ببرن بالا ديگه  

حالا شما سر قيمت و اينا از اول باهاشون واضح صحبت كن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان از ظریف بار چندین سایت و شماره ی جعلی و کلاهبرداری زدن و ریسکش بسیار بالاست کلاه ماروبرداشتن خدالعنتشون کنه ...پشت گوشی یه قیمت خوب و معقول میگن ولی کارشون ک تموم شد چندین میلیون کشیدن روش ...کلا کلاهبرداری توی باربری ها خیلی زیاد شده حتما قبل از شروع اسباب کشی ازشون رسید بگیرین و از همه لحاظ محکم کاری کنید

دوستان از ظریف بار چندین سایت و شماره ی جعلی و کلاهبرداری زدن و ریسکش بسیار بالاست کلاه ماروبرداشتن ...

دقیقا ما امروز جابجایی داشتیم از طبقه اول به پنجم سه ساعت همه جی رم با اسانسور بردن به جز ساید و کاناپه ازمون ۱۶ میلیون گرفتن 

ساید و کاناپه هر کدوم طبقه‌ای ۴۰۰

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚