2777
2789
عنوان

خانواده‌ ای که همچین آسیبی به بچه اش بزنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
شاید بخاطر این خرجت نکردن چون نداشتن

سه تا خونه دارن ببین ربطی به خرج نداره 

کلا نمیتونم بگم چه رفتارهایی کردن ک دیگه تو روشون نگاه نمی‌کنم بی دلیل پدرم وقتی ۱۳ سالم بود می‌گرفت زیر لگد یا مادرم وقتی به داداشم میگفتم تو سرم داد میزد تعصب نشون میداد یا غذا خوردن رو منع میکردن  وقتی دختر نوجوون بودم هیچ زیر لباسی یا لباس نو نمیخردن برام واقعا نمیتونم هضم کنم کودکی من از بچه های جنگ زده هم بدتر سپری شد خیلی بد

خیلیی هم عالی چرا تلاش نمیکنی از حال و هوا بیای بیرون برو پی شغل تفریح خوشگذرونی

تصمیم گرفتم بار بعد کسی ک بهم پیشنهاد میده برای ازدواج حتما قبولش کنم هرچه زودتر از اینجا برم هم کار کنم هم عوض بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از عزیزان من به خاطر دیابت استخوان پاش مشکل پیدا کرده و فردا عمل داره دکتر گفته شصت درصد باید پاش قطع شه....بچه کوچیک داره

لطفا براش صلوات بفرستید فردا دکتر نیازی به قطع نبینه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

کاملن درکت میکنم من نامادری داشتم والان ازدواج کردم ولی هرچیزی پیش میاد شوهرم میگه بچه ای که مادرنداشته باشه همینه دیگه افسرده و بی اعصاب ومن دیگه ارزوی مرگ میکنم ودلم برا بابام و خواهرو برادرم میسوزه و نمیتونم کاری کنم کاش هیچ وقت به دنیا میومدیم😭💔ولی مگه میشه مادر خود ادم ادم رو زجر بده؟

تا وقتی خداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشود:)❤️🍃

بله منو تو میدونیم ولی من اگه یه حیوون رو بیارم بزرگش کنم بیشتر از اون خرجی ک تو بچگی برام نکردن برا ...

نمیدونم ظلمشون تا کی پایدار خدا چرا نمی‌بینه مگه نمیگن خدا جواب دل شکست هارو میده بس چرا نمی‌ده