خدایا چجوری این عذاب تحمل کنم...چجوری کنار قاتل قلب و روحم زندگی ادامه بدم..دارم کم میارم...احساس خفگی دارم حس پوچی دارم..خیلی پرخاشگر شدم نسبت به همه مخصوصابچم😣😣
ضعیف نباش 😐🙂 پاشو خودت و جم و جور کن الان همه زندگیشون داغونه همه مشکل دارن همه خیانت دیدن قوووی باش نزار چیزی ع پا درت بیاره این دنیا بی ارزشه و زمانش کم ، هرکی هرکاری کنه بهش برمیگرده پس پاشو یه فکری به حال خودت و زندگیت بکن
دارم عذاب میکشم..من مرگ تدریجی دارم تجربه میکنم..ججوری آروم شم
حرف برن تا خالی بشی اینجا بگو که کسی نمیشناست اشتباه منو نکن البته من به دونفر گفتم که اونم پشیمونم بگو تا خالی بشی ولی یه زخم همیشه گوشه قلبت هست وهی داره اذیتت میکنه 💔💔
واقعا؟ یعنی خوب نمیشه؟ من فکر میکردم یه جا تموم میشه؟
نه من فکر میکردم تموم میشه ولی تمومی نداره..فکر میکنم یادم رفته شاد شنگول به خونه زندگیم میرسم خوشحالم اما یه دفعه هم ماجرا مثل فیلم تو یه آن میاد تو ذهنم..فکر کن خیانت یه چاقو تو قلبم بود که نمیتونم درش بیارم و هر چند وقت یه بار انگار یه نفر اون چاقو میگیره و تو قلبم میچرخونه
حرف برن تا خالی بشی اینجا بگو که کسی نمیشناست اشتباه منو نکن البته من به دونفر گفتم که اونم پشیمونم ...
خیلی دردناکه..باخودم میگم من قوی م من بخاطر بچم دارم ادامه میدم حالاکه بخاطر اون موندم نباید بزارم تو محیط متشنج زندگی کنه..سعی میکنم همه چی آروم خوب باشه ولی یه دفه خاطرات اون روز مثل پتک میخوره توسرم