2789
عنوان

مهاجرت

276 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من به مشاوره نیاز دارم اما نمیدونم از کی بپرسم من اینجا تعهد شغلی دارم و حق ندارم از کارم دربیام تا ۸ سال از یه طرفم میخوام مهاجرت کنم و با کسی که اهل ترکیه است میخوایم ازدواج کنیم اگه تعهد شغلی داشته باشم نمیشا اونجا اقامت بگیرم یا ممکنه اونچا برم اتفاقی برام بیفته من پشیمونم از اینکه این شغلو برداشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه مسخره طرف دکتر وقتی مهاجرت می‌کنه کارشون ول میکنن...حالا مگه چکاره ای ؟ خوب معلوم بری کشور دیگه ب ...

وا. خب داره میگه تعهد دادم. از لحاظ قانونی به مشکل میخوره. 

ولی فک کنم بتونه بخره

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

هر وقت ازدواج کردی کار رفتنش قطعی شد اگه فرهنگیان باشی فکر کنم یه هزینه زیاد باید بدی بخری تعهدتو 

از الان بیرون نیا

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم