سلام..ی ماه و دوهفته هست ک ازدواج کردم..مامانم زیاد جلو شوهرم بهم احترام نمیذاره..خواهش میکنم نگید شاید اشتباه برداشت میکنید..چون مطمعنم همین جور ک حس میکنم..بعد از ازدواج دوهفته رفتیم خونه پدرشوهر ک یک استان دیگس..واس س روز رفتیم انقدر احترام گذاشتن ک دوهفته موندیم.. از مسیر شوهرم منو اورد خونه بابام..خونه بابام و خودمون تو ی استانه..بخاطر وام ازدواج ک شوهرم باید حساب باز میکرد و چون کارت ملیش رو بهش نداده بودن و نشد حساب باز کنه مامانم دعوا شدید راه انداخت ک مگ شوهرتو خلاف کار کارت ملی نداره و فلان فلان..شوهرم همون روز زنگ زد گفت کارت ملی رو گرفت و داره میاد دنبالم..همون شب ک اومد مامانم خیلی سرد باهاش برخورد کرد خیلییی سردها..ک فوری پیام داد مامانت چشه؟من نمیدونم این رفتار مامانمو چه جور توجیه کنم..بعدش من رفتم دور شوهرم ک زیاد سردی مامانم ب چشم نیاد..اومده کلی حرف ب من زده انشالا ک همیشه باهم خوب باشید..دیگ رو داری برگردی پیش خانوادت..فک کردی شوهر همیشه واست میمونه؟
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
ک بعد اینقدر گریه کردم شوهرمم متوجه شد..واقعا نمیتونستم کنترل کنم..
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
شوهرمم همش میگ اگر خانواده من این سردی رو با تو داشتن تو دیگ پا نمیذاشتی خونشون
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
دیگ نمیدونم چ جور رفتارا مامانمو واس شوهرم توجیه کنم
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
اولا ک جلو مامانت دربیا..یا ب بابات بگو باهاش حرف بزنه.. سعی کن مثلا یکبار درهفته سوهرت دعوت کنی واسه شام..بیشتر بیرون باشین و ....و اینکه جلو خونوادت خیلی با شوهرت با احترام رفتار کن بزا حساب کار بیاد دستشون..
شوهرت بچسب عزیزم .خودت به مامانت زیاد سر بزن ولی سعی کن به بهانه های مختلف رفت و امد شوهرت به خونه مامانت کم کنی تا کمتر اذیت بشه ولی خودت برو مادر دیگع هر چقدر هم بد باشع بازم مادر ادمه صبرت را زیاد کن عزیزم
انسان خوشبخت کسی است که صبح ها از خواب بر خیزدو شب ها به خواب رود و در بین ان کاری را انجام میدهدکه دوست دارد
کلا کاری به رفتار مادرت ندارم ولی از همین الان اونارو جلو شوهرت کوچیک نکن حتی اگه کار بدی کردن تو جلو شوهرت ازشون طرفداری کن وگرنه فردا برا خودت بد میشه بعدش وقتی اون نیست با مادرت منطقی صحبت کن گریه و ناراحتی هم نکن جلو شوهرت به هر حال جلو شوهرت یه جوری رفع الرجوع کن رفتارشونو مثلا بگو از چیزی ناراحته وگرنه با ما مشکلی نداره
درسته تو یک استانیم..ولی چهار ساعت فاصله دار شهرمون..
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
درسته تو یک استانیم..ولی چهار ساعت فاصله دار شهرمون..
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee