2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

104 بازدید | 8 پست

دیشب در باره وضعیتم یه تاپیک زدم ولی بعد از اون نامزدم زنگ زد حرف زدن و داشتیم سر طلاق توافقی صحبت میکردیم 

بهش گفتم فقط بهم بگو ارزششو داشت؟

بگو ترجیح دادن خانوادت ارزش اینو داشت که زندگیمون خراب شه؟

گفت نه هیچی ارزششو نداره!

گفتم یه سوال میپرسم فقط جواب بده

مجبور شی برای ادامه زندگیت من یا خانوادتو انتخاب کنی کدومو انتخاب میکنی؟

گفت خانوادم

گفتم میدونستی و قبلا بارها گفته بودم با آدمی که ترجیح و الویتیش خانوادش باشن تو زندگی نمیمونم اصلا

چرا میگفتی الویت زن آدمه؟؟

چرا میگفتی مجبور شم انتخاب کنم اگر تو اذیت شی تورو انتخاب میکنم!

چرا زندگی منو خراب کردی

من شیش سال به پات موندم تا شرایطتت و خانوادت اوکی شن

تو واقعا بی غیرتی :))

باورم نمیشه واقعا گفت اگر یکیتونو ترجیح بدم اون خانوادمه

فردا پس فردا میام بریم جدا شیم :)

منم با مادرم در میون گذاشتم 

قبلش میگفتم طلاهارو نمیخوام 

مهریه هم نمیخوام 

مادرم نظرش منفی بود و میگفت باید تمام کمال هرچی حقته بگیری

تا نرن پس فردا یکیو جای تو بیارن و تو از الآنم ضربه خورده تر بشی

فعلا هم که اصلا زنگ نزده حتی نیومده دنبالم

قبلا تو دوران دوستی

تا میگفتم سرما خوردم میومد سریع دنبالم ببرتم دکتر

تا میگفتم سرم درد میکنه یک ساعت تمام تو پارک سرمو ماساژ میداد بهتر شم 

تا میگفتم دلم گرفته حتی سر کارشم بود میومد دنبالم بقلم میکرد ارومم میکرد 

دیشب که تلفنی دعوا میکردیم بیرون بودم و سرد اونم نزدیک بود به جایی که من بودم تایم کاریشم تموم میشد ولی نیومد :) 

گفت تو به من میگی نمیخوام ببینمت چرا بیام؟؟؟؟

باورم نمیشه این همون آدمیه که انتخابش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب وقتی بحث از زندگی مشترک میشه آدما فرق میکنن. چرا فکر کردی خانوادشو ول میکنه

واقعا افرادی مثل شما رو درک نمیکنم

شما مگه خانواده خودتونو به شوهرتون ترجیح میدید؟

آدم یه قبل و بعد از مجردی یه فرقیم باید داشته باشه

اگر ترجیح خانوادس چرا مزدوج میشید؟؟؟

ان‌شاءالله حل میشه 

نه واقعا جوری دلمو شکسته که دیگه هرگز نمیتونم حتی نگاش کنم چه برسه برای ادامه زندگی بخوام همسرم باشه!!

همچین حرفایی و همچین چیزایی حل شدنی نیست 

متاسفانه مردای ایرانی خیلی وابستگی دارن به خانواده مخصوصا مادرشون.تا یاد بگیرن که اولویت باید زندگی خودشون باشه آدمو پیر میکنن

مقصر خانوادش هم هستن اونا باید بهش بگن اینجوری نکنه

ما دوباره سبز می شویم...
واقعا افرادی مثل شما رو درک نمیکنم شما مگه خانواده خودتونو به شوهرتون ترجیح میدید؟ آدم یه قبل و بع ...

ترجیحی وجود نداره.....!!!! هم خانواده و هم همسر مهم هستن در جایگاه خودشون.... سوالی که از ایشون پرسیدین اشتباهه!!!یعنی چی که من رو انتخاب میکنی یا خانوادت؟؟؟؟کسی که خانوادشو ول کنه به شما هم وفادار نمیمونه.......هم همسر و هم خانواده مهمن هرکدوم در جایگاه خودشون 

ترجیحی وجود نداره.....!!!! هم خانواده و هم همسر مهم هستن در جایگاه خودشون.... سوالی که از ایشون پرسی ...

عزیزم شما هنوز برای این بحثا آماده نیستی

هروقت شوهر کردی الویتش تو و زندگیش نبود و همه ی توجهش خانوادش بودن و بهت توجهی نداشت نه از نظر مالی حمایتت کرد مسئولیت های مردونه خودشو انجام نداد حتی رفت به پدر مادرش از اینکه کجا میرین چیکار میکنین و حتی میرین دکتر و مسائل شخصیتون گفت و حریم خصوصی هم واست نذاشت!!!بیا نظر بده باشه؟

ترجیحی وجود نداره.....!!!! هم خانواده و هم همسر مهم هستن در جایگاه خودشون.... سوالی که از ایشون پرسی ...

وقتی طرفت متوجه باشه جایگاه همسر و خانواده اش یعنی چی حرفت درسته نه مردای ایرانی!!