2777
2789
عنوان

نگرانم نی نیم طوریش شده باشه

4418 بازدید | 181 پست

سلام دوستان

من تو هفته ۸ بارداری هستم

بنا به دلایلی دیشب خیلی حرص خوردم ک گریه کردم

نزدیک موعد پریودی هم هست

از امروز صبح احساس درد تو قسمت پهلو و بالای باسن(کمر تقریبا) و ساق پا دارم

آیا ممکنه علائم سقط باشه یا خدایی نکرده نی نی طوریش شده باشه؟

دو روز پیش رفتم سونو قلبش و همه چیش نرمال بود الحمدلله 

خیلی نگرانم

ممنون میشم دعا کنین و تجربه تون رو در اختیارم بزارین 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب سوختی لجن ایکبیری  بی هنر بی خاصیت بی جا میکنی به من توهین میکنی

ننت سوخته موقع به دنیا اوردنت مخصوصا الان که میبینه چه عنی پس انداخته که نه ادب داره نه شخصیت وهمه جا مایه ننگش هستی

ننت سوخته موقع به دنیا اوردنت مخصوصا الان که میبینه چه عنی پس انداخته که نه ادب داره نه شخصیت وهمه ج ...

😂😂😂😂😂😂 از سوزش زیاد داری دری وری میگی تو هم مایه ی ننگ سیاره ی زمینی بی ادب بی شخصیت در ضمن من بچه شیر میدم تازه چهار قلو زائیدم پسر حواست باشه نباس اوقاتم تلخ بشه ! بی شخصیت بی شعور . 

لجن تویی و عزیزانت هنری جز زائیدن ندارید کاری که ماده کفتار هم میتونه انجام بده ابله بهتره خفه بشی&n ...

تو زر نزن جغد پیر از سر اینک هش خری نمیگیرتت اومدی عقدع بترکونی نگبتی کره بز

😂😂😂😂😂😂 از سوزش زیاد داری دری وری میگی تو هم مایه ی ننگ سیاره ی زمینی بی ادب بی شخصیت در ضمن من ...

چهار قلو مث خودت زاییدی؟؟؟همینحور گوه؟؟؟بجا شیر گوه بده بهشون هم‌خوراک‌خودتو عنی نگبتی تو هش خری نگرفتت چ برسه بچه پس بندازی وگرنه عقده نمیترکوندی 

تویی عن حتی نت نداشتی گوه بخوری پس زر نزن 

اینقد خایه مالی کردی یا یکی شارژت کرده بیایی زر زر کنی عن خانم اکبیری