دوستان من دوماهی میشه که با یه پسری به عنوان رفیق چت میکنم خیلی بهش علاقه پیدا کردم اونم هروقت دلش میخاد بهم پیام میده تا الانم اصلا بهم پیشنهاد رابطه نداده ولی رفتارش باهام خیلی صمیمی و خوبه نمیدونم چیکارکنم😔
نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را میدیدم در او به دنبال تو میگشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایستهی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
من هیچوقت نتونستم درک کنم چجوری عاشق رفیق پسر میشن خب از اول اگه میدونستی وابستگی میاره نباید باهاش حرف میزدی
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡