2777
2789
عنوان

دلتنگم

102 بازدید | 22 پست

باهام لج کرده نمیزاره برم خونه مامانم سر رئیس بازی و فکرای احمقانه مردانه. میدونه اذیت میشم ولی بازم ازارم میده من جز مامانم کسیو ندارم من و مامانم خیلی بهم وابسته ایم. تک دختر و بچه اولم . ده روزه نزاشته برم خونشون .امشب بازم نزاشت برم منم کلی گریه کردم و قلبم شکست .خدا خودش خوب میدونه حال امشبمو .دلم تنگ شده برای مامانم خیلی.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززم، توام تحریمش کن

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

توام به خواستهاش نه بگو تا بفهمه

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
چجوری تحریم کنم زورم نمیرسه .خسته ام

همین جوری وقتی اون نمیزاره، توام نزار بهت نزدیک بشه ومگر اینکه حسابی ازت معذرت خواهی کنه، وازش قول بگیر

بغض گرفته گلومو.دنیا دوروزه اومدی فردا افتادم مردم من

خدانکن عزیزم منم شهر غریب ازدواج کردم قبلا میگفت هر وقت بخای میبرمت ولی اینجوری نکرد همشم باید التماسش کنم ببرتم 

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
همین جوری وقتی اون نمیزاره، توام نزار بهت نزدیک بشه ومگر اینکه حسابی ازت معذرت خواهی کنه، وازش قول ب ...

همه چیش خوبه ها فقط لج کرده رو خونه مامانم میدونه اذیت میشم با این موضوع بدتر لج میکنه

خدانکن عزیزم منم شهر غریب ازدواج کردم قبلا میگفت هر وقت بخای میبرمت ولی اینجوری نکرد همشم باید التما ...

چجوری این مردم ازارا میخوان جواب خدارو پس بدن.من که سپردم به خدا