2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 29 پست
شوهرم از دکتر پرسیده دکتر گفت تا شش سالگی طبیعی اما خودم نگرانم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
فکر میکنم خیلی زود از پوشک گرفتمش از پانزده ماهگی شبا باز میزاشتمش چند بار بغلش میکردم میبردمش دستشویی همین جور توی خواب چیش میکرد از بیست ماهگی هم کلا از پوشک گرفتمش کار بدی کردم ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بارانی جان اتفاقا همین کار رو کردم اما فایده ای نداره
شب ها که جیش میکنه میرم شلوارش و عوض میکنم جایش و خشک میکنم بعد صبح دخترم میگه دیدی مامان جیش نکردم منم الکی بهش میگم آفرین که جیش نکردی اما خبر نداره که جایش و خشک کردم
سلام خسته نباشید پسر من 10سالشه و هنوز شب ادراری داره روز هم بخوابه این کارو میکنه قبلش همش دستشویی میبرمش با این حال میکنه چه دارویی رو توصیه میکنید،الان هم دکتر قرص ایمی پرامین داده برای شب ادراری یه ماهه خورده اثر نکرده چند دانه هل را در یک لیوان آب ب مدت 10تا 20دقیقه دم کنید و از صافی رد کنید .و ب بچه بدهید این کار را چند روز انجام دهید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شب ادراری ناشی از سردی کلیه هاست هر روز روغن سیاهدانه بمالند شال پشمی ببندند سردیها را مخصوصا شبها نخورند واز گرمیها شبها استفاده کنند بادکش کمر وکلیه بسیار کمک میکند پیاز را رنده کرده واب انرا گرفته وشب با نمک ودارچین روی مثانه ببندی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اینو از گروه طب سنتی براتون برداشتم
چجوری روی مثانه پیاز رنده شده ببندیم؟
عسل و هل هم فک کنم گرمی باشه
نوشین جان پسر ت ده سالشه شب ادراریش خوب نشده ؟ یعنی قرص اثر نمیکنه؟؟ پس چه باید کرد
سلام احتمال بسیار زیاد غذای سردی می خوره بچه سردیش. میکنه یا شب جلو کولر خوابیده پهلوی بچه سرما خورده یامایعات زیاد می خوره ولی سردیش کرده باشه احتمالش زیاده یه مدت مراعات کن و غذای سردی نده بهش اگه بهتر نشد حتمن ببرش دکتر