2821
2789
عنوان

خسته شدم

2318 بازدید | 29 پست
دخترم چهار سالشه هر شب جاشو خیس میکنه خودش اصلا متوجه نمیشه اما من از شستشو خسته شدم بچه ی چهار ساله که نباید شب ادراری داشته باشه تا حالا نشده که دو شب پشت سر هم جاش خشک باشه چکار کنم ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
استرس و نگرانی نداره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حواستو بهش بده موقعی که میخواد دسشوویی کنه حتما یه تکونی چیزی داره بیدارش کن و ببرش دسشویی تا عادت کنه من که این کارو میکردم و درست شد
ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
پیش چه دکتری ببرمش ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگه خودم بیدار بشم ببرمش دستشویی چیش میکنه ولی توی خواب اصلا بیدار نمیشه
به نظر من استرس و نگرانی و این چیزا نداره روزا خوبه فقط شبها خوابش سنگینه
وای خودم استرس گرفتم یعنی دیر شده
شنیدم دم کرده هل برای شب بارداری خوبه
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792