2777
2789
عنوان

خسته شدم

2318 بازدید | 29 پست
دخترم چهار سالشه هر شب جاشو خیس میکنه خودش اصلا متوجه نمیشه اما من از شستشو خسته شدم بچه ی چهار ساله که نباید شب ادراری داشته باشه تا حالا نشده که دو شب پشت سر هم جاش خشک باشه چکار کنم ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
استرس و نگرانی نداره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حواستو بهش بده موقعی که میخواد دسشوویی کنه حتما یه تکونی چیزی داره بیدارش کن و ببرش دسشویی تا عادت کنه من که این کارو میکردم و درست شد
ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
پیش چه دکتری ببرمش ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگه خودم بیدار بشم ببرمش دستشویی چیش میکنه ولی توی خواب اصلا بیدار نمیشه
به نظر من استرس و نگرانی و این چیزا نداره روزا خوبه فقط شبها خوابش سنگینه
وای خودم استرس گرفتم یعنی دیر شده
شنیدم دم کرده هل برای شب بارداری خوبه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز