2777
2789
عنوان

باوجود دخترم....

929 بازدید | 26 پست

سلام من چن سالی میشه ک جداشدم دخترم سه سالش بود ک اومدم خونه پدرم 

و‌حضانت دخترم تا۷سالگی بامنه و یک سال مونده ک تموم بشه

یه خواستگار خیلی خوبی دارم و خودمم راضی ب ازدواج هستم باایشون

و چن ماهی هست ک باهم در ارتباطیم 

تواین چن ماه دخترم خیلی دوسش داره و بدون اینکه من بگم ایشون رو ب اسم بابا صدا میزنه 

و پدر خودش ب شدت خسیسه و از اول تموم خرج ومخارجش بامنه و خشک و خای میاد دخترم و میبینه یا باخودش میبرتش 

دخترم خیلی بهم وابسته اس و همش میگه مامان میخوام همیشه کنارت باشم و بزور میره پیش پدرش

حالاک تو پروسه ازدواجم خیلی نگرانم ک دخترمو ازم دور کنن  شب و‌روز گریه میکنم و کابوس میبینم 

تنهایی برام خیلی سخته ادمی‌نیسم ک بخوام تنهایی زندگی کنم و اگرم ازدواج کنم تا دخترم کوچیکه این کارو میکنم 

و اگع بزرگتربشه هیچوقت این کارو‌نمیکنم 

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خسیسه، نمیاد دنبالش و میمونه پیشت ،،،،بعدم همه عادت میکنن اکه هم رفت میرع و میاد ونه سالگی می‌تو ...

هفته ای یکی دوبار میاد 

و هیچ‌نقشی تو‌خرج و مخارجش نداره 

دخترم ک میره کنارش میاد کلی گریه میکنه ک بابا برام خوراکی نخرید تااین حد خساست داره 

😭😭😭😔😔😔من بخاطر دخترم جدا نشدم میترسم ضربه بخوره😔

منو دخترم کنار بابا مامانم زندگی میکنیم و‌خیلی حالش خوبه و بابامو خیلی دوس داره بااینکه  هیچ کس پدرش نمیشه اما زیاد احساس نمیکنه 

تموم نگرانیه من بعداز ازدواجه 

واقعا خیلی سخته امیدوارم بتونی جفتشو کنار خودت داشته باشی و خوشبخت بشی 

ممنونم  انشاالله همیشه لبتون بخنده و زندگی شادی داشته باشین

هفته ای یکی دوبار میاد  و هیچ‌نقشی تو‌خرج و مخارجش نداره  دخترم ک میره کنارش میاد کلی گر ...

مطمین باش نمیاد دنبالش ،منظورم گرفتن کامل حضانته،،مگه بخاد اذیت کنه ح ضعف نشون نده و دخترت رو آماده کن و دو سال بعدش میاد پیش خودت ،تازه شنیدم قاضی بعد هفت سال اگه مصلحت بچه این باشه که پیش مادر باشه ب مادر میده یعنی بچه دوست ندارن وب شدت وابسته هست 

مطمین باش نمیاد دنبالش ،منظورم گرفتن کامل حضانته،،مگه بخاد اذیت کنه ح ضعف نشون نده و دخترت رو آماده ...

ببخشید جسارتاشما چن سالتونه؟

شما صلاحه کار رو در این میبینین ک من ازدواج کنم 

و بعد دوسال دوری دخترم برمیگرده کنارم؟

مطمین باش نمیاد دنبالش ،منظورم گرفتن کامل حضانته،،مگه بخاد اذیت کنه ح ضعف نشون نده و دخترت رو آماده ...

منم همین فکرارو میکنم واگع ازم بگیرتش

و مطمعنم تواون دوسال هم بیشترو بیشتر کنارش میمونم تاتموم بشه و ازم دوری نکنه و کینه ب دل نگیره تا بتونه برای همیشع بیاد کنارم 

اما خیلی سختع

ببخشید جسارتاشما چن سالتونه؟ شما صلاحه کار رو در این میبینین ک من ازدواج کنم  و بعد دوسال دور ...

نظر من اینه اگه مورد مناسبه ازدواج کنی ،شما جوانی و حق زندکی داری ،و کسی از آینده خبر ندارع ،ته بدبینانه اش اینه پدرش میاد و می‌بره و دختر میاد و میره و شما هم و سال وقت داری تا با همسر جدید ی زندگی مستقل تجربه کنی و بعد دوسال بیادپبش شما،،ک من حدس میزنم پدرش نیاد برا حضانت ،،،

منم همین فکرارو میکنم واگع ازم بگیرتش و مطمعنم تواون دوسال هم بیشترو بیشتر کنارش میمونم تاتموم بشه ...

اولش سخته ولی باور کن میکذره ،خواهر منم جونش بند بچه هاش بود ولی بعد دعوا و مراحل طلاق الان هر هفته آخر هفته میبینه اول  سخت بود ولی الان عادت کرده بچه‌هاهم،ادمیزاد عادت می‌کنه 

نظر من اینه اگه مورد مناسبه ازدواج کنی ،شما جوانی و حق زندکی داری ،و کسی از آینده خبر ندارع ،ته بدبی ...

درسته 

حق باشماست 

انشاالله ک هرچی ب خیرو صلاحه منو دخترمه اتفاق بیفته و خدا هوامو داشته باشع ب امیدخودش

اولش سخته ولی باور کن میکذره ،خواهر منم جونش بند بچه هاش بود ولی بعد دعوا و مراحل طلاق الان هر هفته ...

انشاالله خدا ب دل خواهرتون صبر بده 

ازدواج نکردن ایشون؟؟