2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این زبانا ب درامد رسیدی؟  تونستی شاغل شی

من بیشتر از ده ساله شغلم دقیقا با ایناست. اینهایی که ایشون گفتن جدا از هم نیستن همگی در طراحی وبسایت بکار میان حالا هر کدوم در بخشی از پروژه. من البته کنارش php هم بلدم برای برنامه نویسی سرور وبسایت استفاده میشه. البته وردپرس زبان برنامه نویسی نیست در اصل، یک برنامه آماده برای مدیریت سایته و کار باهاشو بلد باشی خیلی دستت جلوتره

من بیشتر از ده ساله شغلم دقیقا با ایناست. اینهایی که ایشون گفتن جدا از هم نیستن همگی در طراحی وبسایت ...

من میخوام استارتشو بزنم html css بلدم علاقم ب سایته دیگه چیارو باید یاد بگیرم؟؟؟؟؟ 

من بچه ی کوچیک با روزی سه ساعت میتونم ب نتیجه برسم

بعضیا نا امیدم میکنن میگن خیلی سخته من یکم سرد شدم از برنامه نویسی برنامه های گرافیکی در حد معمولی بلدم میگم اگر واقعا خیلی سخته گرافیکو حرفه ای یاد بگیرم 

موندم چی کار کنم 

من میخوام استارتشو بزنم html css بلدم علاقم ب سایته دیگه چیارو باید یاد بگیرم؟؟؟؟؟  من بچه ی ک ...

از طرفیم میگم وقتی این همه فارق التحصیل دانشگاه های دولتی سن پایین هستن من به جایی نمیرسم ولی حداقل گرافیکو رشته ی مدرسم گرافیک فوق دیپلمم نرم افزاره ولی مدرک فنی حرفه ای گرافیک دارم البته  میخوام کارشناسی ثبت نام کنم اگر گرافیک کار کنم میرم گرافیک اگر برنامه نویسی کار کنم میرم نرم افزار دانشگاه ازاد 

۲۸ سالمه نمیدونم دیره یا وقت دارم

برای حیطه طراحی سایت نیازی نیست برنامه های گرافیکی خیلی حرفه ای بلد باشین، در حد یه فتوشاپ مقدماتی بلد باشین کافیه، دیگه نهایتا اگه طراحی خیلی خاصی مد نظر مشتری بود یه هزینه طراحی جداگانه ازش میگیرید و میدین طراح براتون بخش گرافیکیشو انجام بده. و گرنه طرح آماده و قشنگ انقدر هست که نگو. فقط شما همینقدر بلد باشی یه ویرایش ساده با فتوشاپ انجام بدی و برش و اندازه اشو درست کنی کارت راه میفته. من که خودم جز فتوشاپ اونم در حد خیلی معمولی برنامه گرافیکی دیگه ای بلد نیستم تا حالا هم مشکلی نداشتم. شما پله اول و مهمش که html و css هست یاد گرفتی خودش عالیه. فقط جاوااسکریپت رو هم حتما حداقل مقدماتی یاد بگیرید (دقت کنید که با جاوا اشتباه نگیرید. جاوااسکریپت کلا فرق میکنه) بعد فریم ورک های معروف اینها رو یاد بگیرید خیلی کارتون راحتتر و قشنگتر میشه. مثل bootstrap و jQuery و ... فریم ورک های مختلف زیاده. (یه سری برنامه های آماده css و JavaScript هست که یه تیم قبلا کدهای کاربردی رو نوشتن و شما فقط به صفحه اتون اضافه اش میکنید و شما فقط مثلا میگید اینجا یه منوی اتوماتیک بذار، دیگه خودش کدهاشو داره در انواع طرح ها و رنگ ها و برای تمام دستگاه ها تنظیمش میکنه) اینها رو که یاد گرفتید کار با یکی دوتا سیستم مدیریت محتوا رو حتما یاد بگیرید وردپرس که حتما باشه کنارش مثلا جوملا. که البته اونا چون منوی فارسی داره زود راه میفتید. اینها رو یاد بگیرید میتونید عمده وبسایت ها رو با هر قالبی که در ذهن دارید از صفر تا صد راه اندازی کنید. بعدها میتونید مثلا php یاد بگیرید که بتونید برنامه سرور رو هم خودتون بنویسید که سایت هایی که نیاز به برنامه ویژه مخصوص به خودش داره و نمیشه با وردپرس ساختش رو هم بتونید بسازید. مثل سامانه سهام عدالت مثلا، که خودش برنامه نویسی جدا میخواد.

برای حیطه طراحی سایت نیازی نیست برنامه های گرافیکی خیلی حرفه ای بلد باشین، در حد یه فتوشاپ مقدماتی ب ...

ممنون بابت توضیخات کاملتون من دو سال با وردپرس کار کردم کار سئو و تولید محتوا انجام میدادم bootstrap  هم یکم کار کردم فقط الان همه ی اطلاعاتم پراکندس و نا امید شدم ک نتونم کار کنم الان تمام اطلاعاتم نصفه نصفس مثلا سئو تجربی کار کردم انالیز بلد نیستم وردپرس محیطشو میشناسم ولی حرفه ای نیستم فرانت اند html css بلدم جاواتسکریپت بلد نیستم برنامه های گرافیکیو تقریبا خوب از پسش برمیام مثلا واسه نمونه کارای سایتم خودم لوگو میزدم یا تمام کارهای گرافیکیشو انجام میدادم 

ممنون بابت توضیخات کاملتون من دو سال با وردپرس کار کردم کار سئو و تولید محتوا انجام میدادم bootstrap ...

اوه، پس شما که شاخ غول رو شکستی در اصل. از همه چی بلدی شما فقط سر جمعشون نکردی. دیگه بقیش با تجربه و کار کردن بدست میاد، دیگه از اینجا به بعد، کار نیکو کردن از پر کردن است. الان به شما هم بگن یه سایت برای مثلا فلان آرایشگاه بزن، میتونی انجام بدی فقط شما دستت کنده طولش میدی. یه سایتو بدن دستت که بازدیدش رو افزایش بدی شما هم میدونی چه کارهایی باید انجام بدی اما نه اینکه بطور منظم و منسجم دقیقا بدونی به چه ترتیب بری جلو. ازت لوگو یا بنر بخوان بلدی در نهایت یه کار خوب در بیاری اما نه آلبومی داری که نشون مشتری بدی نه ابزارها و نمونه طرح آماده توی سیستمت داری که استفاده کنی نه میدونی چه قیمتی به طرف بگی.

شما اول انتخاب کن تخصص اصلی شما چیه؟ شما چی هستی در اصل؟ طراح قالبی؟ تولید کننده محتوایی؟ وردپرس کاری؟ طراح بنر و لوگویی؟ فتوشاپ کار و ادیتوری؟ سئو کاری؟ خیلی خوبه که از همش تا حدی بلدی، باور کن خیلی خیلی دستت جلوئه ولی اگه برای هر کدوم از این عناوین جایی نیرو بخوان شما اعتماد به نفسی که بری جلو و بگی من بلدم رو نداری! شما یکی رو انتخاب کن بعنوان تخصص اصلیت و کامل یاد بگیر. مدام ببین در این تخصص، چیزهای جدید چی اومده برو یاد بگیر.

حدود شش سال پیش یه شرکت مطرح در تولید محتوا و سئو در مشهد نیرو میخواستن. من پیام دادم تو تلگرام بهشون و همه چیزهایی که بلد بودم رو بعنوان مهارت هام نوشتم همه این عناوین حتی ورد و آفیس رو هم نوشتم! قرار گذاشتن واسه مصاحبه و منم رفتم دفترشون طبقه پونزدهم یه برج! حقوق خوب، محیط کار باکلاس. مدیر شرکت یه مرد حدودا ۳۳ ساله بود پرسید همه اینهایی که نوشتی بلدی؟ تو این سن؟! گفتم تا حدی بلدم که اگه نیاز شد، حداقل کار خودمو میتونم راه بندازم نیازی به کسی ندارم. گفت ما سئوکار میخوایم شما سئو بلدی؟ گفتم آره. گفت منوی گوگل وبمستر چندتا بخش داره به ترتیب از بالا اسماشو بگو! من اینشکلی😨😳 گفت حالا به ترتیب نمیخواد بگی هر کدوم به ذهنت میرسه اسماشو بگو. گفتم اسماشو یادم نیست میتونم بگم هر بخش چکار میکنه!😁 گفت خب بگو همونو. کلا چهار پنج بخشش رو بیشتر یادم نیومد!🙄 گفت راه های زیادی برای گرفتن بک لینک هست شما فقط ده تاشو بگو! گفتم مثلا تبادل لینک گفت اون که بک لینک بحساب نمیاد! سه تا دیگه گفتم بعدش قفل کردم! گفت نمونه کار چیا داری؟ دیدم اینجور که این سوال میپرسه، این نمونه کارهای نصفه و نیمه من به چشمش نخواهد اومد! هیچی دیگه به قول معروف یه موز برداشتم و رفتم!

باید حداقل یک کار رو طوری بلد باشی که با اعتماد بنفس بگی بلدم! اولش رو یک تخصص تمرکز کن، تمرین زیاد انجام بده، پیشنهاد بده به کسب و کارهای کوچک که براشون با قیمت پایین کار بزنی حتی شده رایگان انجام بده بعنوان هدیه بفرست و بگو نظرشونو بگن و اگه خوششون اومد مثلا یه لینکی به وبلاگت یا صفحه اینستاگرامت بدن. هم دستت راه میفته هم سلیقه مشتری ها دستت میاد هم یه نمونه کار به آلبومت اضافه میشه و اسم اون کسب و کار رو هم توی رزومه ات و صفحه ات میاری که مثلا لوگوی اینو من زدم و مشتری خیلی راضی بود (دیگه علت رضایت این مشتری گدا رو قید نمیکنی!😅). توی یک تخصص صاحب نظر بشو، کار کردن رو شروع کن، بعد برای پیشرفت کاری خودت، در کنارش، بقیه چیزها رو هم یکی یکی تکمیل کن که یه پروژه خوب به پستت خورد مثلا لوگو و بنرش رو زدی، طراحی قالبشم خودت انجام بدی پولی که میخواستی به طراح بدی بره تو جیب خودت. (هر پروژه ای گرفتی، ۳۰ درصد پورسانت منم فراموش نشه لطفا!)

اوه، پس شما که شاخ غول رو شکستی در اصل. از همه چی بلدی شما فقط سر جمعشون نکردی. دیگه بقیش با تجربه و ...

ممنون بابت وقتی ک واسم گذاشتین و انقدر خوب راهنمایی کردین

همسر دوستم دفتر ای تی داره دیروز باهاش حرف زدم گفت وردپرسو گرافیکتو فعلا قوی کن بازار کار اینا قوی تره تو شهر ما من چون تو فکر موشن گرافیک بود افترافکتو مدرکشو دارم برم پیشرفته ترشو یاد بگیرم

گفت تهران میخوان بیشتر با بچه نمیتونی روزی دو ساعت رفت دو ساعت برگشت بری.  به این نتیجه رسیدم ک فعلا وردپرسو html css فتوشاپ ایلستریتر قوی کنم بتونم سایت های ساده بزنم و گرافیکشم خودم انجام بدم پیشنهاد کارم داد گفت اگر حضوری نمیتونی بیا دفتر کار بهت بدم ولی حقیقت اصلا اعتماد به نفسشو ندارم تا عید ک حداقل ب این چهار مورد مسلط شم  چون یکمم یادم رفته مثلا پارسال کلی لوگو زدم با ایلستریتور الان نمیدونم ابزارارو یادم هست یا نه........... 🥺 ولی فتوشاپو دیشب رفتم چند تا کاتالوگ زدم و یکسری ادیت کردم خوب درومدن